Broken doll
Iskusan
- Poruka
- 5.602
E pa tako je kod mene kada me samo malo boli glawa!!!!!!
kljukaj se ljekovima.................
............mene dolorex spashava...............Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa tako je kod mene kada me samo malo boli glawa!!!!!!
............mene dolorex spashava...............nisam znala da su blizanci..........................Tebi cu jedno pokloniti...........ako nisu sijamski..........................
![]()

kljukaj se ljekovima.............................mene dolorex spashava...............

Nishta posebno.shta ima nowo?
3 iz srpskog
inace meni srpski neide sto se iz prilozenog moze primetiti(taj sam kontrolni radila ono kad je bilo zaebano)shto!?
bebe bebeb bebe be be be be b eb eb.................![]()
ok ja i sl. cemo se brinuti o njemu i zvace se tibor samo da znas(mislim ako bude musko)

ovu temu treba zatvoriti, da se nauchite pameti...........
Znam da me se to ne tice ali, molim te da mu ne dajes ime Tibor![]()
ovu temu treba zatvoriti, da se nauchite pameti...........

jeeeee dobila sam3 iz srpskog
inace meni srpski neide sto se iz prilozenog moze primetiti(taj sam kontrolni radila ono kad je bilo zaebano)

OooooKrepto,pa dje si ti?A shto treba da je zatwore?
dusho onda cemo se vratiti na zezanje............(za shta navijam)![]()
Privatizacija ili prinudni godišnji?Radim, tj. radio sam kao bravar u lokalnom preduzecu. A sad nema posla pa se pogon zatvara do daljnjeg.
zato shto sluzhi za skupljanje postova i ogranichena je na banalnu komunikaciju.
ne, moja baba je protiv toga, ja samo prenosimA chekaj ti si kao protiw toga?
shta da se uradim?
ne, moja baba je protiv toga, ja samo prenosim
shta da se uradim?
Alex kak ti se svidja moja kravata.......................!?!
@Mateja............zao mi je shto ti moram reci..............ali..............poklopi se.............![]()

sto bre?:???:
ne, moja baba je protiv toga, ja samo prenosim
shta da se uradim?

Mateja sad mlateći moodima ovde pokušava da na vam stavi do znanja da je on najpametniji, najbolji, najlepši, najkul itd itd.![]()
Mateja sad mlateći moodima ovde pokušava da na vam stavi do znanja da je on najpametniji, najbolji, najlepši, najkul itd itd.![]()

A Mateja to je Krepto?jel da?
Eto zato, je li ti uopste znas kako je to debilno ime...Tibor. I je li to uopste ime:???: