RiRi11
Domaćin
- Poruka
- 4.337
Kakaw je taj sajt?
Pa meni je vec dosadio, postavis slike, komentarises, oni tebe komentarisu, radis testove, igrice i sl... Nego ja sam tu, jer je skoro cela moja skola on, pa aj i ja cu.....(:
Pozz Sweetgirl!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakaw je taj sajt?

E caos!Nismo se dugo chule,shta ima?![]()

Nema nista osim sto u sledece dvije sedmice imam 7 ili 8 kontrolnih, pismenih, diktata...

Da...dugoNema nista osim sto u sledece dvije sedmice imam 7 ili 8 kontrolnih, pismenih, diktata...
![]()

PoZz svima
Sa zadowoljstwom![]()
Pa meni je vec dosadio, postavis slike, komentarises, oni tebe komentarisu, radis testove, igrice i sl... Nego ja sam tu, jer je skoro cela moja skola on, pa aj i ja cu.....(:
Pozz Sweetgirl!![]()
a meni ne moze

Prestanite da se prozivate i vredjate preko oznaka.
vau kakav debil - prenesi joj
pa to je sad u modi XD
POzzZ
btw. jel vam se svidja moj novi profil???

hahah
koje cice....
eee, mali si ti jos za to!!!
E tako je i kod mene cijela skola na BearShare-ua meni ne moze
Sta ima kod tebe??Imas li msn???![]()
Kod tebe??![]()

ma mislim ne na sise nego ono drugo ......sise stoje odavno.....e da jos tebe da addujem u friends![]()

PoZzE ljudi idem ja!PozzzZZZzzzzZZZZzzzzZZZZzzzzZZZZzzzzZZZZZzzzzzZZZZZzzzzIC!Jubim was swe!![]()

E ljudi idem ja!PozzzZZZzzzzZZZZzzzzZZZZzzzzZZZZzzzzZZZZZzzzzzZZZZZzzzzIC!Jubim was swe!![]()

A sto ne moze? Nema nista, msn sam imala do skoro, ali mi je prso nesto..Nece da radi...![]()

Ali imam sa razredom profil

a niko owde ne poishe odkad sam otishla,a?