Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dotak'o sam dno od kojeg sam se odrazio.:super:
-Dobio sam otkaz pre nedelju dana.Posao je bio sjajan ali bedno plaćen.Mislio sam da sam time ugasio.
-Jedna cura me je odvratila od iskušenja kreativnog drogiranja.Ne pamtim bolji motivacioni govor.
-Debitantski EP izlazi polovinom godine ili ranije,zavisi od mog strpljenja.
-Ugovaram mini-turneju(4 dana,3 države).Sviđa im se kako radim uživo.

tebra....da se ne bi zeznuo opet, uzmi fino knjige od studenta nekog prve godine pravnog, prelistaj knjige dobro vidi interesuje li te to i hoces li moci uciti to.

Dosta ljudi se tako zezne upise nesto i razocara se pa brate sta si mislio da upisujes

tako kod nas treba dosla dvije sedmice na predavanja i odustala "ne idu mi kineski znakovi"
pa da ih je pogledala malo prije upisa i skontala da joj ne ide spasila bi sebe bespotrebnih troskova.

:lol:

14wsto1.jpg

tebra....da se ne bi zeznuo opet, uzmi fino knjige od studenta nekog prve godine pravnog, prelistaj knjige dobro vidi interesuje li te to i hoces li moci uciti to.

Dosta ljudi se tako zezne upise nesto i razocara se pa brate sta si mislio da upisujes

tako kod nas treba dosla dvije sedmice na predavanja i odustala "ne idu mi kineski znakovi"
pa da ih je pogledala malo prije upisa i skontala da joj ne ide spasila bi sebe bespotrebnih troskova.

a ha, kod vas bosanaca je 'treba' znači anagram od 'tebra', kao 'brate' šatrovački al za ženske
kapiram
uvek sam se pitao što 'treba' a eto i objašnjenja

Back