Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Sile nije Petar BSK, Sile je Matijasevic, Bata...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ipak jesi, čim odgovaraš i još akcentuješ "klinac", dakle odgovaraš uvredom na uvredu. Isto kao i onaj gore mladi fićfirić koji se našao uvređen što sam mu udario na idola.

Ali ipak jesi, čim odgovaraš i još akcentuješ "klinac", dakle odgovaraš uvredom na uvredu. Isto kao i onaj gore mladi fićfirić koji se našao uvređen što sam mu udario na idola.

Што бре? Оно што те не знаш, то те и не боли.Zato stvarno ne bih voleo da sam žena
I meni je sve to tako ogavno, i pomisao da neko ide i drrka po fejsbuk slikama profila, au majku mu sve više prezirem ovaj svet u kojem živim, mislim i ja jesam prljav i ogavan al znam šta je mera i znam šta je granica, al stvarno mislim da nisam krojen da izdržim ovakve budalaštine i gluposti i niskosti.
Дејана Лучића је женка вучјака угризла за кур.ац. Знам поносног власника.Ne treba Lučića shvatati doslovno i verovati u sve što kaže, ali to nije ni poenta njegovog pisanja. Dovoljno je da shvatiš da se stvari odigravaju iza pozornice, da je prava istina nepoznata i da stvari ne stoje onako kako prenose mediji. Dakle, poenta je da izoštriš pogled i ne gutaš svaku glupost koja ti se servira, pa makar to bila i njegova glupost.
Lučić je obrazovaniji, pametniji, načitaniji, više cenjen, bolje upućen i ima više iskustva od tebe.
Prema tome, reći tek tako on je prsotina nije nimalo pristojno, tim pre što si daleko iza njega, u svakom pogledu.

Ti baš ne možeš bez mene? Ako si usamljen i nedostaje ti drugar s kojim možeš da popričaš, evo, ja sam tu.
Prokomentarisaću poslednji deo - udario na idola.
Pre svega, da je to moj idol, ne bih u komentarima iznad napisao, između ostalog:
- istina je da taj čovek neretko lupeta,
- sa rezervom uzimam sve što kaže,
- ne treba verovati u ono što govori,
- on servira gluposti u svojim govorima.
Tako se o idolima ne govori. Dakle, jasno je da to nije moj idol.
Zbog čega onda želiš da dokažeš kako ipak jeste- zbog toga što misliš da ćeš tako da me uvrediš ili isprovociraš.
Boljeg sagovornika od mene si možda imao, ali staloženijeg, ne verujem. Prema tome, nema svrhe da svesno pišeš neistine.
A sad onaj zanimljiviji deo- udario. Razmisli malo o toj reči i kontekstu u kome se nalazi.
Dejan Lučić je, ma šta bilo ko mislio o njemu:
- fakultetski obrazovan,
- napisao nekoliko desetina knjiga koje se čitaju širom regiona (mesečno zaradi oko 6000 evra od prodaje knjiga)
- jedan od osnivača SPO, najjače opozicione stranke devedesetih, danas je osnivač SDSa
- član masona i templara
- ima i imao je dobre veze, poznanstva i prijateljstva, od Frenkija Simatovića i Jovice Stambolića pa nadalje
- svake sedmice gostuje u nekoj televizijskoj emisiji, nedavno je bio u dnevniku na prvom kanalu
- bivao je recezent mnogim svetski poznatim analitičarima, i tako dalje.
Ovo i ne bi bila tako značajna i zvučna biografija, da govorim o njemu nekim drugim povodom.
Međutim, kada ti kažeš da si udario na Dejana Lučića, ne mogu a da te ne pitam, a ko si to ti da ga udaraš?
Ako misliš da si ga udario tako što si se ulogovao na forum krstarice i napisao poruku "on je teška prsotina", onda dobro.
Ali, ipak, moram te razočarati, to nije nikakav udarac. Da bi ga udario, moraš biti dostojan protivnik. Recimo, "udariti" ga možeš u nekoj tv emisiji gde on gostuje, a ne ovako, udaraš, a on nema pojma ni ko si ti. Premali si da bi ga udario, sve što možeš jeste da laješ na svima dostupnom forumu.![]()
Ne, nego tvoje izrazavanje ostavlja utisak nekog ne starijeg od 15 godina kome su mama i tata sad uveli internet kao kompenzaciju za njegov jadan zivot, pa odlucio da se kurci i bude "tastatura ratnik". Zato izraz klinac. Ne da nisam uvredjen, nego ti se jos smejem![]()

Čekaj, da li si ti ozbiljan kad o ovome govoriš ili je ovo neka sprdačina? Ne zaebavam se. Govoriš o masoneriji, o templarima, i očekuješ da te uzimam za ozbiljno i da sa tobom razgovoram osim na najprizemnijem uličarskom nivou i da te psujem?
Baš zbog toga što znam koliko si ograničen, a zadrt u nastojanju da dokažeš da nisi - pišem ovako kako pišem, jer ovo nije prvi put da ispadaš glupak. Sećaš se onomad kad si se hvalisao o tome kako ti idioti slični tebi udaraju reputacije, ne sećaš se? I čemu posle toga zadevati razgovor koji bi mogao imati smisla. Lepo sam ti rekao da odrasteš, a ti se počeo hvatati fakulteta, ispita, nepoštovanja Lučića, mislim nemoj se ljutiti ali prizeman si za jednog dugogodišnjeg forumaša.

Дејана Лучића је женка вучјака угризла за кур.ац. Знам поносног власника.
![]()
![]()

ova glumica me pomalo podseća na bazaji
Pogledajte prilog 345057

Бем' ти српску нову годину кад је чекам у Београду.
Нећу нигде да идем. Зову ме другари на неку распалу свирку у КСТ уфур 1000 динара.
И шта да радим тамо? Попијем један панклав у 4 ујутру?
А најлепше је кад одеш на Косово и Метохију. Па обиђеш све оне српске светиње доле. Поделиш клинцима пакетиће и онда се 13. вече развалиш као свиња у кафани. Мало пипкаш колегинице онако под гасом, а не љуте се јер си у свакој кафани фаца, јер имаш праве кафанске манире. Што је природно пошто те отац заборављао као бебу пијан у кафани, а њега његов отац гурао конобарици у сисе и завлачио под сукњу.
Тако да, СРБАДИЈО МОЈА, НЕК ВАМ ЈЕ СРЕЋНА НОВА СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ГОДИНА!
Да ми будете здравији, лепши и српскији!
#трипрстасрбија

wow.
po cemu boga ti?
Мораш се преселети у већу средину.Joj gde me nađe s pesmom <3
Neverovatno je kako sam samo ja dovoljno (ne)sposobna da od 50 000 ljudi naletim na jedine dve osobe koje ne želim da vidim. Maher za gluposti.