Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Htjela sam da nastavim chat. Htjela sam da mu pošaljem sliku Saše Matića na kojoj piše "Ne vidim šalu" ali ne nađoh je, pa dok sam ja skinula Matića i obradila u Paint-u, ovaj me blokirao :sad2:

- - - - - - - - - -

A baš mi se svidio, ped*r jedan. :sad2:

čuš nekome, mislim ja sam neki totalni prosek-ništa lepa a konstantno stižu takve poruke..glavu dajem da samo otvaraju profile i jedan drugi treći pa gde upali
mi imamo jedan lažni profil za špijunažu , da skrinšotujem te postove pičkopaćenika koji su zadnji put imali seks prošlog milenijuma ne bi mi verovao. gotovo svi to rade.

ma sve je to kul, fejs ima i te dobre strane upoznavanja ljudi, i sama sam ih upoznala mali milion
ali ne ovako očajnički kao njen slučaj.. ili ono ćao-ćao-slatka si e aj se upoznamo...ili što mi je neku noć totalni stranac rekao kao nešto: '' kad ćeš kod mene''...mislim se evo gotova sam i pre nego što stignem
može to malo sporije, razviješ neku priču pa ono posle ko zna

?
Mislim da je 87, ako se sjećam.

To je neki levat koji je sigurno možda čak i nevin. Sa tom spikom ne bi mogao proći ni kod klinke iz 7. razreda. Nagledao sam ti se ja takvih levatića do sam još aktivno koristio društvene mreže...

- - - - - - - - - -

ma sve je to kul, fejs ima i te dobre strane upoznavanja ljudi, i sama sam ih upoznala mali milion
ali ne ovako očajnički kao njen slučaj.. ili ono ćao-ćao-slatka si e aj se upoznamo...ili što mi je neku noć totalni stranac rekao kao nešto: '' kad ćeš kod mene''...mislim se evo gotova sam i pre nego što stignem
može to malo sporije, razviješ neku priču pa ono posle ko zna

Pa vidi, ako ti je to kako bi se reklo smor onda ti drži samo ljude koje znaš uživo. To bar ja radim i ne nalećem na žalopojke klinki i klinaca niti na mudrovanja pojedinih pametnica kojima je pakaš zinuo za lajkovima. Ne treba tebi 5000+ prijatelja, ko će ti to *****...

to i radim, čak i te postojeće prečistim u momentima dokolice
mada da ne grešim dušu prihvatim i stranca kad mi se neko učini zanimljivim, ali ovako na random, jako retko
možda jedno svega desetak ljudi ne znam od kojih je par forumaša ovde.

O tome pričam,pre 10 godina sam bio najgora p**ketina patetična.
Problem je kada su likovi sa 20/30 najgore p**ketine patetične.

Najbolje godine života oni protraće u patetici. ******, sve je to produkt zatvaranja u četri zida i tapkanja, a kada izađu vani ne znaju dvije čiste prozboriti. Al' znaš šta kontam, danas il' ***** k'o lud ili uopšte ne *****. U smislu, ili možeš birati između 10 cura ili ne možeš birati nikako. Ta neka zlatna sredina kao da izumire...

to i radim, čak i te postojeće prečistim u momentima dokolice
mada da ne grešim dušu prihvatim i stranca kad mi se neko učini zanimljivim, ali ovako na random, jako retko
možda jedno svega desetak ljudi ne znam od kojih je par forumaša ovde.

Izgled vara sesto, ali dobro svi mi imamo first impression. Dobro ipak si ti žensko, neke od vas su već oguglale na to...

Samo za Milorada, da vidi o čemu nsdd i ja pričamo. Ovaj put sam ja ta koja je blokirala.

10850804_785251524874178_111140511_n.jpg

Back