Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ćerala me milicija kroz naselje, **** je otac. Neko pravio rusvaj i u momentu kada smo mi išli kroz naselje oni naletiše sa svojim džipom, ovaj jedan drot pokazivao prstom na nas a mi čim smo vidjeli šta je odmah put pod noge i bjeeeeeeež. Uspjeli smo im pobjeći, kasnije upao na neki parti i pio na račun pijanih. Ono što sam dobio džeparca za novu još mi služi.

I da, pred negdje sam kraj provalimo u srednju školu i uletimo u jedno od učionica, sjeli fino i kuburuli do rane zore...

Хахахахах

да знаш!!!

Јој... али што ми другар упаковао вињак у кутију бенседина!

Ахахахаха

Царски!

:hahaha:

јој какав убер-бог!

legenda
bolje i to nego vinjak + bendžos
opraštanje s mozgom :zblesav:

grdni direkt, kakva je ovo public emoština, izgleda da se kolektivno stara forumaška garda raspekmezila z:D

Imamo lepe fotkice za glasanje na temu Novogodisnja atmosfera,
smile1.gif.pagespeed.ce.WRJf6nrjAw5qn5uRlid8.gif

http://forum.krstarica.com/showthrea...SNJA-ATMOSFERA

Da da, ja osuđujem i jedne i druge, no empathy for anyone. Ebem ti ja civilizovanu Evropu, sve pršti od rasizma. ***** im materina.
Ali svakako tu iza svega toga stoji neka veća sila, neko tu vrti konce. A pola Francuske se diglo na noge da nađu onu dvojicu kao da će time rešiti bilo šta. To su samo pioni. Veće figure posmatraju po strani.

Da da, ja osuđujem i jedne i druge, no empathy for anyone. Ebem ti ja civilizovanu Evropu, sve pršti od rasizma. ***** im materina.
Ali svakako tu iza svega toga stoji neka veća sila, neko tu vrti konce. A pola Francuske se diglo na noge da nađu onu dvojicu kao da će time rešiti bilo šta. To su samo pioni. Veće figure posmatraju po strani.

Ima jedan naš pisac koji se bavi ovim pitanjem. Ime mu je Dejan Lučić a ako hoćeš baš literaturu koja je, moglo bi se reći čak i previdila ovo, zove se islamska republika Njemačka. Imaš nekoliko dijelova pa ti biraj kako ti je volja. Uglavnom, on je par puta na televizijama govorio o islamizaciji Evrope, predvidio je ovo što se sada dešava.

Rasizam je očekivana pojava kod Njemaca kojima je pun ***** imigranata. Pogotovo smrdljivih Arapa i Turaka koji ih još i napadaju tamo. Dođe Arap i pola svoje njemačke plaće da onim fundamentacijama koje šalju pare dole na bliski istok onim mudžahedinima i raznoraznim ekstramistima. Ovo je, dečko, prava slika i prilika Evrope koja ide sa ideologijom svi smo mi jednaki...

1.Karma je učinila svoje.
2.Ona dvojica osumnjičenih su verovatno neke random vehabije u bekstvu.Ekipa koja je pucala bila je isuviše pedantna.
3.Svet oplakuje 12 rasista.

P.S.Uostalom zabole me,toga u Nemačkoj nema.:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back