Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:hahaha:

:rotf:

Sedim u Narodnoj i sad fazon u posebnoj čitaonici postoji zastakljen deo, napravljen legat Milošu Crnjanskom. I fazon krenuo frajer da prodje da sedne na mesto i zakuca se u staklo!

Joj plačem... fazon dva lika pored mene toliko umiru da su morali da ustanu i izađu iz čitaonice....

Plačem....

Joj ljudi da znate kako je to puklo! Zalepio se za staklo.

- - - - - - - - - -

Evo stavili stočić ispred stakla da se ljudi više ne zaleću!

J*b'o život čovek ne može ništa više voziti,sad čitam ovaj novi zakon kažu mlađi od 21 ne može da tera Fiat Bravo 1.6...PA J**EM VAM MAJKU LOPOVSKU ISTI MI K**AC PODMIĆIVAO PANDURE SA ILI BEZ VOZAČKE I ONDA ME NEKO PITA ŠTO NIKADA NISAM POLAGAO.Sad mi lakše,odo' spavam.:)

Сад ће моћи да управљају рецимо са:

800px-VW_Golf_1.4_TSI_BlueMotion_Technology_Highline_%28  VII%29_%E2%80%93_Frontansicht%2C_11._Februar_2013%  2C_D%C3%BCsseldorf.jpg

Морала би да узмеш неку другу Марлијеву слику да добро изучиш његове црте лице. И на оригиналу се једва види да је Марли због чудног израза лица.

misliš naduvan izraz lica :lol:

Šira vilica,deblje obrve i manje klempavo uvo.

sad to sve i ja vidim, kad ovako spojim slike...

- - - - - - - - - -

Ma, ipak sam donekle zadovoljna, obzirom da portreti nisu moja stvar...

Sad si me zainteresovao,nikada ga nisam slušao baš zbog sladunjavih melodija...No da čovek može nešto naučiti i od komercijale svedoči sledeća rečenica:"We discovered that when you have Germany,you have all the East side of Europe".

Back