Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Necem da zborim nista na Verwestin racun, ali uglavnom kada stavis devojku njenih godina na poziciju moci to se dogodi xD Ne znam da li primecuje ali sama je vise puta napomenula "Zato sto mogu" i mene licno posle toga nista ne moze da ubedi da je donela objektivnu odluku. Isto tako znam da je cinjenica da je vise puta prozvala TLOS-a nicim izazvana. Postoji lepo nacin, screenshot sve i posaljes supermodu ili administratoru i ako si u pravu skinuce ti poene. Raspravljati o tome nema mnogo smisla, posto su obe strane tvrdoglave do bola.

- - - - - - - - - -

Mada ne znam ni celu pricu, vredi istaknuti.

Ma pazi, ja sam odgovorio na njene provokacije...to ja priznajem, al' ona ne moze da proziva prva bez posledica. Uz to je moderatorka. Takva osoba ne moze biti moderator, jednostavno ne pokazuje dovoljnu zrelost za tu poziciju.

A ovde si sve rekao sto treba...

Isto tako znam da je cinjenica da je vise puta prozvala TLOS-a nicim izazvana.

Nekoliko puta sam iskulirao, i poslednji put sam joj odgorovorio...and it looks like I struck a nerve :lol:

Poslednja izmena:
Cao Nina, dirala me Verwest :sad2:
Provocira pa me kaznjava kad joj uzvratim, a ona vis nekaznjena. Podlazem peticiju da ona nije dovoljno zrela za zelena slovca.

Yours sincerely,

TLOS87

Cao...

dirala te Verwest..:lol:

a kako te je to dirala ?:lol:

btw..bilo kakvu primedbu da imate, obratite mi se na pp a ne ovde na temi..Manifold je lepo napisao..

Ma pazi, ja sam odgovorio na njene provokacije...to ja priznajem, al' ona ne moze da proziva prva bez posledica. Uz to je moderatorka. Takva osoba ne moze biti moderator, jednostavno ne pokazuje dovoljnu zrelost za tu poziciju.

A ovde si sve rekao sto treba...

Nekoliko puta sam iskulirao, i poslednji put sam joj odgorovorio...and it looks like I struck a nerve :lol:

Izgleda da sam i ja dirnuo u zivac posto je osetila potrebu da mi posalje poruku da gledam svoja posla. Zao mi je, ali ja nisam ni na cijoj strani i zadrzavam svo pravo da objektivno iznesem svoje misljenje na datu situaciju, narocito posto je ta situacija diskutovana na JAVNOM forumu!

- - - - - - - - - -

Btw Cao Fifty c:

Izgleda da sam i ja dirnuo u zivac posto je osetila potrebu da mi posalje poruku da gledam svoja posla. Zao mi je, ali ja nisam ni na cijoj strani i zadrzavam svo pravo da objektivno iznesem svoje misljenje na datu situaciju, narocito posto je ta situacija diskutovana na JAVNOM forumu!

- - - - - - - - - -

Btw Cao Fifty c:

Ti očigledno tumačiš stvari pogrešno.
Nisam 'osula paljbu' već samo pokušala da ti objasnim celu situaciju.

- - - - - - - - - -

Ovde nije poenta u tome koliko je ko kome drag već u pravilniku foruma koji važi selektivno.Ranije nije bilo tako.

Dobro.
:lol:.

Dobro jutro i dancic

od ovog trenutka, zamolila bih vas da prekinete svaku dalju diskusiju oko moderatora i moderisanja
iz prostog razloga sto to Pravilnikom nije dozvoljeno a i svako ima svoj subjektivan stav i pogled na moderisanje i moderatore,
bez uvida u prethodna i ranija desavanja i ponasanja odredjenog broja korisnika na celom Forumu a ne samo ovde.
..i kao sto sam rekla
ako imate neku promedbu na rad moderatora ovog pdf-a..molim da mi se obratite putem privatnih poruka
da to sve proverim, a ne da pisete ovako i ovde na temi...postovi su obrisani i svi naredni na ovu temu bice brisani

hvala

Poslednja izmena:
Citam sad sta ste pisali i, iako se vise ne prica o tome, moram samo da kazem da uopste nisam znala da je Razrusitelj tako nepopularan ovde. Meni je on okej lik, volela sam da citam njegove postove i ne shvatam bas zasto ste ga ishejtovali tako. To je to, odoh xD

A sto se tice Razrusitelja, iskreno ako vam je svasta rekao sigurno ste pritisnuli nekoliko dugmica koje niste trebali. Ja sam raspravljao s njim dosta i nisam odobravao mnoge stvari, i to sam mu rekao, ali nikada mi nista ruzno nije rekao, jer jelte, nisam ni ja njemu. Sve je stvar toga kako ste se postavili. A drugo sasvim sigurno se vise od pola zajebavao da vas namerno razbesni xD

Zato sam i napisao eventualno,računao sam da kao neko ko sluša približno istu muziku kao ja znaš proces vrtenja.

Krećemo od nule...U slučaju da vrtiš bez laptopa(što je danas prava retkost)prelazi između dve trake izvode se tako što dok prva traka na gramofonu/player-u piči preko zvučnika,drugu preko miksete pustiš u slušalicama i kada uz podešavanje pitch-a/jog-a/položaja igle namestiš da se bas i bubanj poklapaju sa prvom trakom,odvrneš je na zvučnik i to je to,prelaz gotov...Veterani znaju napraviti prelaz i bez slušalica tj.prethodnog slušanja trake,jednostavno odvrnu i žurka ide dalje.Zvuči ofucano ali bukvalno se stopiš s muzikom,umesto u slušalicama traku pustiš u glavi i brojiš otkucaje ove prve,na 8/16/32 otkucaja odvrneš drugi kanal i p**ke vrište.:lol:
Tako sam pre par dana rešio da nosim titulu veterana,uvežbavao tehniku par sati i dobar osećaj zbog postignutih rezultata me i dalje ne pušta.

Back