Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Е мрзи ме да копирам, прилагођавам итд. па ћу само да се цитирам.

Маџарице у Унгрији су ружне ко пашчад. Упратих на фацеу, неко шерово слику са неке журке (као она говна БеоградНоћу и ти фазони). Ја гледам, вртим, вртим... ша је бре ово нема једна писмена пиччка... кад погледам, оно нека маџарска страница.

Е да... овде сам нашао.

:worth:

Evo i ja malo da se vratim iz mrtvih. :D
Juce idem ja kroz hodnik u skoli i kuckam poruku na telefonu i mahinalno pogledam na desnu stranu i jedna devojka stoji tik pored mene i gleda me i kaze buu.Ja tu odmah poce da se smejem,takodje i ona.I nista evo ja danas vidim nju i pipnem je po ramenu ona se okrene ja joj kazem bu ona me zbunjeno gleda i tu joj pruzim ruku da se upoznamo ona me jos zbunjenije gleda ja joj kazem, pa cekaj ti si mene juce uplasila red je sad na mene i tu ona pocne da se smeje.Tekao je razgovor normalno i kaze ona meni ti ides u matematicku sektu ja sam se ismejao kao nikad do tad hahahahahhaha.Inace idem u specijalno matematicko odeljenje i svakakve nazive imamo ali matematicka sekta mi je do sad bio najsmesniji hahahahahahahah gde li se setila tog naziva. :hahaha:

^ Mrzim da citiram sebe ali moram jednostavno.
Dajte još ovakvih forumaša.
20iupsi.gif

Zar mu nije oduzet taj čin?

Aham, gledam samo koliko si upućen.
Momčilo Đujić ga je imenovao za četničkog vojvodu, pa ga je "raščinio" kad je 97. napravio vladu sa Miloševićem.
Ali, što se mene tiče, za mene je vojvoda. :D

Ti si bešeonomad branio Đinđića na ovom pdfu? Provaljen si Fjdore :P

Pa dobro, mogu ja braniti svakoga, ali to ne znači da delimo isto mišljenje.
Recimo, ako neko kaže za Vučića da je peeder, ja ću reći da nije, jer nije.
Ili ako neko kaže da su Tadić i Đinđić ustaše, reći ću da nisu.
Ali, to ne znači da nisu ucenjeni i plaćeni stranim novcem i sl.

Back