Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Неке ствари једноставно не можеш да радиш трезан...

IMG_20140923_213155.jpg

:aaa: :aaa: :aaa:

Ни уз моје месечне приходе никако не иде... Чим сам почео да трошим пакло дневно, схватио сам да то није за мене. Још су ми сјебали ћеф са оном наказном паклицом Малбора!?

Размишљам и пиће да баталим јер сам тешки пичкопаћеник кад сам пијан. То је фрустрирајуће. Па јеботте ни куррве ме не воле! Хтедох да повратим равнотежу у космос након оног вандализма на тргу и уредно уђем у стриптиз бар и замолим избециваче да пишким. Међутим, они ми кажу да газдарица (читај Бранка Блек Роуз) то не дозвољава. Покушавам да објасним људима да ја само одбијам да запишавам свој град, али авај... најурише ме напоље. Доживљавам излив мокраће на мозак и заустављам се код првих завучених улазних врата. Да простите, уредно се олакшам и наставим даље. Данас видех да сам запишао амбасаду Финске! Па могао сам да изазовем дипломатски скандал!

Не, не... морам да почнем да се понашам достојанствено.

Ja kao srednjškolac rijetko kada pušim svoje cigare, tj. rijetko kada ih kupim. :D

Ja kao srednjškolac rijetko kada pušim svoje cigare, tj. rijetko kada ih kupim. :D

Jао, ту сорту не подносим!
Мислим, позајмим увек, али, оно...у себи се гризем јер ми је глупо да било шта кажем.
Не волим гребаторе никако! Оно, активно пуше и вечито позајмљују цигарете!

Ето, откад престадох да пурњам, изгубих и тај осећај у желуцу, није ми било лако! :mrgreen:

Jао, ту сорту не подносим!
Мислим, позајмим увек, али, оно...у себи се гризем јер ми је глупо да било шта кажем.
Не волим гребаторе никако! Оно, активно пуше и вечито позајмљују цигарете!

Ето, откад престадох да пурњам, изгубих и тај осећај у желуцу, није ми било лако! :mrgreen:

Zato smo mi skupljali pare, pa kupimo paklu i svi delimo :D Pa se grebemo, pa jednom ja imam, drugi nema itd xD

Nemam ništa protiv pedera ili parade - sve dok se to ne pretvori u jednu farsu, gde za šaku ljudi koji su se usudili da izađu i potencijalno se suoče sa batinama, oni dižu tenkove, vojsku, barikade, produžuju radno vreme ambulanti i prave haos po gradu. Pa majku mu ebem, jel se zbog takvih stvari smanjuju plate i penzije?

Crklo.

- - - - - - - - - -

Registrovala sam se na Krstu kada sam bila osmi razred, a sad sam četvrta godina. Kako vreme leti, fascinantno.

- - - - - - - - - -

******, sad mogu da idem komotno na LjiS.
Eto, malo da osvežim ovaj pdf kad je već mrtav.

Teško je početi da pišem ovdje opet, ipak je prošlo više od dvije godine kad sam zadnji put to radio, a na ovom pdf-u sam nekad gubio nekoliko sati dnevno, započinjao i završavao dan :lol:

Malo sam postao nostalgičan, pa sam ušao na ovom forumu opet. Da ne dužim previše, došao sam da pozdravim ekipu, pošto vidim i dalje su mnogi koje znam ovdje aktivni :)

Oj, Reki, pa ti reče nećeš se pojavljivati više :) Mislili smo da si otišao zanavek iz naših života :D Dobro je što smo se varali xD
Nije isto kao pre, mrtvilo, evo i ja se retko kad pojavim, nema ni novih članova, a stari vode druge živote... and so on. Šta ima kod tebe?

Oj, Reki, pa ti reče nećeš se pojavljivati više :) Mislili smo da si otišao zanavek iz naših života :D Dobro je što smo se varali xD
Nije isto kao pre, mrtvilo, evo i ja se retko kad pojavim, nema ni novih članova, a stari vode druge živote... and so on. Šta ima kod tebe?

Jesam, čak sam ostavio oproštajno pismo :lol: Ali eto, smatram da bi bila greška da se 100% držim datog obećanja :)

Kod mene...pa manje sam dokon, tako da ni ja neću navraćati kao nekad, radim, usavršavam se i sl :) A davno je bilo kad sam bio jedini 20+ ovdje, sad je takvih više ovdje no pravih tinejdžera :D

Back