Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.:)
15wgsqs.jpg

Nije losa serija za sada. Lepo je prikazano koliko je nasa drzava bila spremna na rat,i to sa silom koja je sravinla veci deo Evrope.
Predsednik vlade gen. Dusan Simovic je jos udavao cerku 6. aprila :lol:

NIje loša.
Mada ima sf momente kada mladi Lenjinovac trči kao terminator kroz ruševine i vatruštinu izazvanu granatama da bi spasao tića.

I tako neke nepotrebne scene humorističkog karaktera, koje mogu da nasmeju samo idiota.

Ako narod izgubi slobodu povratiće je, ako izgubi kralja nikad neće. -zaključak: izgubili smo slobodu, a ostade nam kralj. Jbt, loša trgovina.

Iskreno, ne može on ništa da promeni, većina neće znati istinu, kao što ne znamo ni ti ni ja. To je rat iz jednog ugla, dzaba se on konsultovao sa 5 istoričara, kada se oni pozivaju na neki izvor, a izvor je svaki nesiguran sam po sebi.

Prva epizoda je ******, deset minuta traje scena kako "njegovo veličanstvo" spava, pa kako onaj pleše s ku.rvama, kako onaj traži pticu... Pa daj nešto konkretno, razvij malo radnju, nije poenta utrošiti što više vremena i snimiti što više epizoda.

Prva epizoda je ******, deset minuta traje scena kako "njegovo veličanstvo" spava, pa kako onaj pleše s ku.rvama, kako onaj traži pticu... Pa daj nešto konkretno, razvij malo radnju, nije poenta utrošiti što više vremena i snimiti što više epizoda.

Spore scene do bola, pisah na podforumu film, scene koje traju dugo treba da poseduju neku simboliku, i ako poseduju to su najbolji filmski dometi. Interesuje me koja je simbolika buđenje kralja koji je debil nad debilima po toj sceni. U stvarnosti se usr'o 100%, što i jeste normalno, a vamo jok more - on kao izađe na terasu i piša po švabama i dernja se k'o da ima 5 leta:"zlotvori, zlotvori".

Biće bolje. (valjda)

Greska serije je naziv. Pogresan je,odmah asocira na cetnicku ideologiju...Nebitno,posle junackih partizanskih filmova i serija,gde su oni prikazani kao jedini spasioci naroda,bilo sta drugo ne moze da skodi.
Kralj Petar II Karadjordjevic je vrlo osujecena licnost od strane komunisticke istoriografije. Sudbinu Jugoslavije su odredile velike sile,kao i sto nam sada odredjuju...

Greska serije je naziv. Pogresan je,odmah asocira na cetnicku ideologiju...Nebitno,posle junackih partizanskih filmova i serija,gde su oni prikazani kao jedini spasioci naroda,bilo sta drugo ne moze da skodi.
Kralj Petar II Karadjordjevic je vrlo osujecena licnost od strane komunisticke istoriografije. Sudbinu Jugoslavije su odredile velike sile,kao i sto nam sada odredjuju...

A kad nisu sudbninu "malih" naroda (u geografsko/političkom pogledu) određivali veliki igrači. Englezi su ispalili Dražu i tu je kraj priče. Titara je imao i Staljina i ceo crveni blok na svojoj strani.

Englezi su nas zrtvovali zbog Grcke. Naravno,bolja geostrateska pozicija u Mediteranu je presudila. Verovatno bi usledio grcki scenario posle rata,tj nastavio bi se gradjanski rat u Jugoslaviji,da Crvena Armija nije umarsirala.

Ja sam laik što se tiče istorije, i smatram da bi o njoj trebalo da govore oni što je poznaju.Ja pošto je ne poznajem, govorim na nivou pseudopoznavaoca. Mislim da se ne bi nastavio građanski rat, jer i jedna i druga strana su imale na svojim plećima jednu prikačenu silu. Pitanje je bilo samo kako će se Čerčil i Staljin dogovoriti, jer sve mape i granice sveta određuju vel'ki igrači. Ako pogledaš kartu Afrike videćeš nzm. Egipat, Sudan, Alžir, države kod kojih je granica pravolinijska, razlog je što su na Berlinskog kongresu 1878. sile povlačile lenjirima linije koje bi trebalo da predstavljaju granice, nehajući da možda isti narod ostaje zarobljen sa jedne, odnosno druge strane. Sve u svemu mogli smo bolje da prođemo bez tog klanja među sobom.

Back