naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
pa necu da te uhodim sniki hihiiihihihhiihhi... idem i ja, laku noc drugari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije smešno.
Zato sto su obojica dijabole?
aaa dosla sam ovde da vam se pohvaaaaaliiimsinoc sam bila u kaficu pice dzabe celu noc, i jos je dinkic pevao i svirao za meneeee
![]()
![]()
buuuhahahahah
a tek kakav sam kompliment dobila od nekog lika...da bi me posedovao i obradjivao kao gladan seljak njivu
![]()
majko moja
![]()
![]()
aaa dosla sam ovde da vam se pohvaaaaaliiimsinoc sam bila u kaficu pice dzabe celu noc, i jos je dinkic pevao i svirao za meneeee
![]()
![]()
buuuhahahahah
a tek kakav sam kompliment dobila od nekog lika...da bi me posedovao i obradjivao kao gladan seljak njivu
![]()
majko moja
![]()
![]()
dje ste...kako ste...![]()
![]()
![]()
buuuhahahahah
![]()
majko moja
![]()
![]()
a jel a sto???![]()
Reckless ,ti si muzicar..znas li kako mogu da prebacim mono zvuk da mi se cuje stereo,tj na oba zvucnika ?
Uzeo sam AKG p5 majk,i povezao preko neko retardiranog pojacavaca na komp, i samo mi snima mono zvuk ali se uopste ne cuje na oba zvucnika vec na levom samo.. jbm mu sve,jos sam puko 6 soma za to govvno,i soma kinti za jebeni kabl