Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne podnosim cigare, tago da sigurno necu :lol:
odoh sad da spavam....danas nista nisam uradila pa sutra moram da ranim :sad2:
:cao:
budite pozdravljeni :lol:

A taman sam trčao u supermarket :mrgreen:

lajt-cigarete-498.jpg

Ajd laku noć :kpozdrav:

sad sam bio u obilasku prestonice i mogu reci da je grad postao dno. Sa jedne strane totalna beda,a sa druge bogatstvo. Sredine nema. A o cistoci,kulturi i izgledu grada i obali Dunava nemam reci. Pa nema tog sela u kom ima onakvih stvari. To je puno djubreta na nekim mestima kraj puta,puno kokosinjaca,otpada,u centru grada oronule kuce svakog sekunda ocekujes da sleti cigla,crepljika ili parce maltera da te ubije. Pola dvorista oko zgrada je u korovu. Dno,jad i beda. Ja sam mislio da je Valjevo rupaca i raspad od grada,ma mi smo zlatni,kulturni i sredjeni u poredjenju kako BG izgleda.

sad sam bio u obilasku prestonice i mogu reci da je grad postao dno. Sa jedne strane totalna beda,a sa druge bogatstvo. Sredine nema. A o cistoci,kulturi i izgledu grada i obali Dunava nemam reci. Pa nema tog sela u kom ima onakvih stvari. To je puno djubreta na nekim mestima kraj puta,puno kokosinjaca,otpada,u centru grada oronule kuce svakog sekunda ocekujes da sleti cigla,crepljika ili parce maltera da te ubije. Pola dvorista oko zgrada je u korovu. Dno,jad i beda. Ja sam mislio da je Valjevo rupaca i raspad od grada,ma mi smo zlatni,kulturni i sredjeni u poredjenju kako BG izgleda.

****** sta ces,ove predratne zgrade se ne usudjuju ni da prekrece,a kamo li da stave novu fasadu. Na Dorcolu i Starom gradu su najoronulije zgrade koje samo sto se ne raspadnu...
To tesko da moze da se sredi,zato su malo preneli centar grada na Novi Beograd,al i to nije nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back