Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[Ne_Vazim_Se];17757871:
vish ti chamuge shto nam nabijaju komplekse... :lol:

... a dobro shta cesh, takav je zivot... zato oni nikad nece imati ogroman k... k'o mi Srbi! :mrgreen:

Ma nemaju oni bolje gene za gradjenje misicne mase (al' imaju za vecinu stvari :lol:) :zaljubljena: Oduvek su glavni powerlifteri iz istocne Evrope :mrgreen: Mada mislim da se crnci lakse definisu, to jest teze im se lepi salo :think: Ovaj Hannibal nema sala nigde :eek:

Anabolic steroids :whistling:
Provali im noge :lol:

Poslednja izmena:
da brate je*ote nisam ni obratio paznju pfff glupani... klasichan Dzoni Bravo sindrom... :roll:

vidish ovi likovi pojma nemaju o treniranju... ochigledno... noge ne rade, tegove ne dizu, treniraju tri meseca u godini...

... i onda dodje neki mozgic i pita me e a kako to oni nemaju pojma a ti imash a vidi njih a vidi tebe? :lol:

koliko li ce im samo biti potrebno da shvate... e al' da im pomenesh a od aas znash koje su to reakcije... "aaa ne tebi je svako takav steroidash!" ili "ma jesi lud, pa pogledaj kako oni lome!" :hahaha:

samo josh jedan dokaz koliko su aas dobra i mocna stvar, e sad shto se ljudi plashe te moci ili misle da to chim tako radi mora da se umire od jedne kure :hahaha: to je vec pitanje neobaveshtenosti... :)

ja nikad nisam dobila ni zuti ni crveni :hahaha:

A eto moj dosije otkako sam se uclanio:
#
Isteklo: Privatni

Širenje mržnje / Diskriminacija
#
19.12.2008. 21:10
Pipi Langstrumpf

Nedoličan avatar/slika u profilu
#
05.10.2008. 17:39
koto

Neprikladno izražavanje / vređanje drugih članova
#
26.06.2008. 16:46
nesha t.

Neprikladno izražavanje

Nijesam toliko los :lol:

A eto moj dosije otkako sam se uclanio:
#

Širenje mržnje / Diskriminacija
#
19.12.2008. 21:10
Pipi Langstrumpf

Nedoličan avatar/slika u profilu
#
05.10.2008. 17:39
koto

Neprikladno izražavanje / vređanje drugih članova
#
26.06.2008. 16:46
nesha t.

Neprikladno izražavanje

Nijesam toliko los :lol:

ne razumem se u ovo xD

Onaj duse nema, tako da ne moras se truditi :lol:

a ja se bas bila zapitala sto ga svi tako odbacuju... stupid me... :)
e, pipl imam jedno pitanje - kako idu ove titule (sta god, ovo sto govori koliko smo aktivni i kolika nam je reputacija)... za re. mi pise guru, a ovako zainteresovan clan... kad cu da predjem na visi nivo? lomim kicmu ovde a samo sam zainteresovana...

Ja to nijesam pratio, tek sad vidjeh da sam majstor :lol:

No do odredjenog broja poena ce ces biti guru pripravnik, pa valja guru prvog, drugog i treceg reda, pa valjda mladji majstor, pa majstor, ne znam tacno, ne pratim to :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back