Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
Pa, u ovom slučaju si ti licemer jer si koristoljubiv
mislim, šta tebe boli ****** šta ona radi sem ako nisi naložen na nju?
ja, da sam naložen, samo bi me tad boleo ******... inače, ne interesuje me s kim se je.bala, njen problem
a čim ti je tako kupila nargilu, znači da ima ozbiljan problem sa svojom ličnošću, i da voli da ugadja ljudima... ti je u znak zahvalnosti nazivaš ku.rvom i glupačom, a ja bih radije upotrebio termin "velikodušna, darežljiva"
jer, ne ogleda se velikodušnost samo u poklonima materijalne prirode, ako je istina to što si rekao, ona je tebi poverila mnogo tajni koje su intimne prirode, a to je opet darežljivost.
mislim, bez uvrede, ali ti si po mom mišljenju veća kur.va od nje same, jer si krajnje licemeran, a to si i dokazao ovim što si ovde napisao. Prenosiš ono to ti je neko ispričao, i pljuješ po devojci koja ti se toliko poverila. Plus si okačio slike - ali ne zato da bi prikazao nama svoju "moralnost" ili šta već, jer nje nema - nego da bi prikazao svoju moć i to da možeš nekog ko je 94 godište (haha) da vrtiš oko malog prsta i da bi ispao faca.
P.S. Jesi li svestan da ovde ima ljudi koji mogu da provale nešto? Pa, evo, dovoljno je ovo Naty - zove se Natalija ili Nataša. Teško onome ko tebe, Geto, ima za "prijatelja".
Pozdrav
tacno tako.slazem se u potpunosti!
i licimer nisam jer sam kao sto rekoh vec bio joj jednom prilikom pricao nesto vezano za to al' dzaba ona ima drugaciji pogled na svet oko sebe i ne kapira tako da ono...njen zivot njena stvar
btw. nismo prijatelji vec drugari

mame mi moje ja kada sam joj rekao to nisam mislio ozb. i nisam ni slutio da ce stvarno da mi kupi...i vec kad mi je kupila hteo sam da joj dam pare al nije htela da uzme!
) pa je urazumi malo