Pu,prva!

Pu, prva 😁
20211130_164805.jpg

@Troja
lepa ti jelka ali mi se više svidjaju zidovi i boja zida ili boje , cini mi se da su dve nijanse ili na slici se ne vidi dobro
i kamin..i pod ti je super...lep enterijer

@Troja
lepa ti jelka ali mi se više svidjaju zidovi i boja zida ili boje , cini mi se da su dve nijanse ili na slici se ne vidi dobro
i kamin..i pod ti je super...lep enterijer
Hvala🤩 jesu dve boje, zidovi su antique cream boja, a u sredini je neka braon nijansa mesana tekstura. Pod je original od kuce kad je napravljena, nazalost jedini koji je preziveo

Hvala🤩 jesu dve boje, zidovi su antique cream boja, a u sredini je neka braon nijansa mesana tekstura. Pod je original od kuce kad je napravljena, nazalost jedini koji je preziveo
dobitna kombinacija svetlog i tamnog uz bele zidne lajsne i braon pod
svaka cast na izboru boja

U Austriji se jelka tradicionalno kiti 24.12.
Ja toliko ne mogu da cekam, pa je kitimo ranije. Samo sto to muzu malo remeti dozivljaj, jer ima drugacija secanja na detinjstvo i citav taj spektakl 24. i 25.12.
Mogla bih ove godine da budem obzirna i sacekam do 24.12... :)
To ce biti tesko obzirom da me citava ta novogodisnje-bozicna atmosfera bas vozi. :D

U Austriji se jelka tradicionalno kiti 24.12.
Ja toliko ne mogu da cekam, pa je kitimo ranije. Samo sto to muzu malo remeti dozivljaj, jer ima drugacija secanja na detinjstvo i citav taj spektakl 24. i 25.12.
Mogla bih ove godine da budem obzirna i sacekam do 24.12... :)
To ce biti tesko obzirom da me citava ta novogodisnje-bozicna atmosfera bas vozi. :D
Tо се и мени свиђа. Ми смо увек китили 30.12. а склањали 15.01. Значи, две недеље, док трају празници.
То украшавање града већ почетком новембра а склањање у марту не могу да разумем. Убише чаролију.
Мада, како сам старија, а дете одрасло само раскошна икебана ми је најелегантнија опција. Вероватно ћу се са унучетом опет вратити на старо :)

Тројо, све је баш лепо, са укусом и топло.

Back