ptt kds

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2002. sam potpisao ugovor a PTT KDS-a jos uvek nema i nece ga biti bar do oktobra... tada su mi rekli da pozovem jer moje zgrade nema na spisku onih koje ce se raditi u narednom periodu... da im verujem da cu do kraja godine dobiti KDS? A sta ako bude kao 2002. - do kraja godine... pa 2003. - opet isto, do kraja godine... hmmmmmmm? A SBB nece da uvede jer navodno "nema tehnickih mogucnosti" iako zgrada preko puta mene ima njihovu mrezu koja je inace pravljena "konopcima za ves" tj. kablovima sa zgrade na zgradu... kako ja sad sve ovo, celu ovu situaciju da shvatim? Trebalo bi mi mnogo prostora i vremena da opisem sta sam sve dozivljavao zadnjih godina, kada sam trazio informacije o uvodjenju KDS-a u moju zgradu... STRASNO, nemam ni vremena ni zivaca da se prisecam svega!!!!!!!

ma i ovi iz sbb-a su uzasni, bezobrazni itd.......
nece da otklone kvar, prijavis al' njih ne zanima!!!
a kablovski internet malo radi, pa 10 dana ne radi, pa onda opet malo radi...problem oko tog kablovskog je i u tome sto je slika sasvim ok u zgradama, al' po kucama-katastrofa!
kds koliko ja znam kosta 95 din mesecno, a ovi 250 (malo li je :evil: ?)

slatko volim :)):
ma i ovi iz sbb-a su uzasni, bezobrazni itd.......
nece da otklone kvar, prijavis al' njih ne zanima!!!
a kablovski internet malo radi, pa 10 dana ne radi, pa onda opet malo radi...problem oko tog kablovskog je i u tome sto je slika sasvim ok u zgradama, al' po kucama-katastrofa!
kds koliko ja znam kosta 95 din mesecno, a ovi 250 (malo li je :evil: ?)
Koliko ja znam-PTT nema problema ni sa slikom ni sa internetom ali imaju jedan drugi, "mali problemcic". Ta "mreza" sto funkcionise besprekorno postoji samo na Tosinom bunaru!!!! A pogledas njihov sajt (www.kds.co.yu) i pomislis kako svi njihovi "korisnici" uzivaju u svim tim carima KDS-a. "Centar" i "Rakovicu" su prevarili tj. oteli pare i nestali... jos tragicnije, sa tim otetim parama su otkupili "telefonkabl" i "energomontazu" i tako... a cena za Rakovicu (samo ne znam koju, gde to ima korisnika PTT KDS-a u Rakovici... ja znam samo za jedan blok zgrada i to na Miljakovcu...) i Tosin bunar je 216. dinara od ovog meseca. Za Tosin bunar razumem a za Rakovicu zaista ne razumem... i nista od ovoga mi vise nije jasno i ne znam vise sta da radim!!!! A za SBB... cuo sam slicne, ustvari gotovo iste prituzbe... sta ces, moras da trpis jer jos uvek nema zdrave konkurencije tj. mogu da rade sta hoce i sve pod izgovorom "ako vam se ne svidja - vi odustanite" i sta da im kazes, sta da im radis? Samo ti imas srece jer imas TV i internet signal ma kakav god da je... ja nemam jos uvek nikakav signal a platio sam jos 2002. godine...

Evo da se ja opet ukljucim. Na bezanijksoj kosi i dalje sve funkcionise kako treba sto se TV-a tice cak su poceli i da prosiruju spektar kanala ali sto se tice net-a jos uvek nista a bogami koliko sam obavesten nece ga ni biti jos veeeeeooooma dugo.

nabukodonosor:
Ljudi kod nas na Bezanijskoj kosi su kablovsku pustili preko zajednicke antene.To je bilo u martu 2003 i do sada ja nemam ni jedan kanal.Naravno pokvarili su nam sve programe koje smo imali do tada.Ujedno nam nisu uzeli nikakve pare("Telefonija")tako da se i ne nadam da ce u skorije vreme i poceti emitovanje.Cuo da se sve to radi mimo zakona pa da je zbog toga i nastao zastoj.Sa druge strane sam cuo od prijatelja iz naselja "Sava Kovacevic" u Zemunu da i kod njih nista ne valja kablovska(kod njih je uveo Beotel.net).Kod nas su dolazile dve "Telefonije"da nam nude svoje usluge a posta je obecala da ce doci jos 2002 godine i nista.Tako da smo izgubili svaku nadu.Pozdrav svima i savet da ne daju pare nikako i nikome.Sve su to neradnici i prevaranti.

Oni koji nisu preko PTT KDS-a zaista nemaju nikakve kanale ili imaju po koji ali sa mnogo snega ( uglavnom u I MZ). To su prikljucivali privatnici klasicnim bacanjem kablova sa zgrade na zgradu.

Anonymous:
Da li neko od vas koristi usluge poshtinog kds-a? A da li si nekog od vas,kao mene,prevarili i "oteli" novac a nisu uveli taj j***** kds? Potpisao sam ugovor 06.08.2002,rok za uvodjenje je bio 120 dana... sada smo skoro na pola 2004.!!! Shta raditi...? Da ne pricham da su me zeznuli za kablovski internet...kao tu uslugu dobijate odmah,a sad se ispostavilo da nema govora o uvodjenju kablovskog interneta u skorije vreme!? Upomoc!

Nemojte da im placate za "usluge" koje nude :lol: Ja tako radim 8)

Ovde je sve odavno receno o PTT KDS-u, obaska to sto ovde i nije mesto za ovu raspravu... A posto se okrenulo na vredjanje i neukusni humor, vreme je da ova tema ode u zasluzenu penziju!

t.c. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back