Nemoj da se zanosizh da je IKOM bolji,kao sto je tosinom bunaru KDS dobar, tako je nekom IKOM a meni nije...i kajem se sto sam prvom provajderu koji se pojavio potpisala ugovor...necu ni da ti pricam "moju tuznu prichu"-nemam zivaca ali to su belosvetski smradovi i kad pokushash da se zalish, niko nije nadlezan, itd,itd, tako da su mene skinuli s mreze i sad sam ja postala ilegalni korisnik tzv. kablovske televizije

Cudno mi je da dosada niko nije ni pomenuo da sve te tzv kablovske tv kradu programe iz susednih zemalja i onda naplacuju mesecni racun za nesto sto oni dobiju za dzabe-pa zar niko nije primetio da "discavery" ima rumunske reklame i "animal planet" i "boomerang", a da te uteshim od 50 kanala pola ne vredi, znaci vredi 20 domacih i 5 stranih..ostali su bezvredni sem ako ne volis smorni fashion tv da gledash revije donjeg vesa...
Ne mogu ni da sanjam da promenim provajdera, niko nece samo zbog mene da dodje u zgradu, moram da ubedim sve komsije da predju na sbb npr..i doplatimo po stanu 1000 din...znas kad ce!!!!!!!