Zašto bi u Srbiji itko od vojnika patio od PTSP-a, kada srpski vojnici nisi ratovali van svoje države? Da su pripadnici vojske Srbije ratovali u Hrvatskoj i BiH, to bi značilo da su izvršili agesiju na strane države, što bi bila teška povreda međunarodnog prava.
zeleo je da kaze o nama dobrovoljcima u srpskoj i rvatskoj...
sve to zavisi od nervnog sklopa, covjeka... kako se ko postavi... bitno je u ratu i teskim momentima biti pribran , svjestan realnosti...
ja sam recimo bio u dolini krivaje, ozren, krvave bitke su tamo bile kada je kljucala krivaja...
znao sam da prepoznam fizioloski strah od psihickog i da tako reagujem na samog sebe na vrjeme...
vrl oje bitno ko je kakvog sklopa, ja recimo u najtezim momentima umjem prebaciti na salu, a mi smo srbi saljiv narod...
kada osjetim fizioloski strah, recimo pisanje ucestalo, znam da posle usledjuje psihicki i na vrjeme reagujem...
ko je bio u gadnim bitkama zna o cemu pricam...
bitna stvar koja ti daje vremena da vladas sobom...
srbi su kao broci drugaciji od drugih, nije to prediti sa rvatima bal.ijama i siptarima koj inapadaju samo u vecini...
srbi su naviknuti na zrtve i ratove...na borbu za slobodu...
KOD RVATA JE TO PRETERANO, tamo se i kurta i murta nazvaodomoljubom i naplatio dobro od drzave... da ih ej tolko bilo samleli bi oni srbe u rvatskoj i bosni za tri nedelje!!!
TO JE PRICA RVATSKIH LAZOVA...
kakav su oni domoljubni rat vodili?
u vukovaru ok, oni ubaceni prije rata da izazovu sukobe sa jna , i psoel slicna pricao k odubrovnika, ono nesto oko zadra, i potom ?
po koja njihova akcija gerilska, prepad... klali su po gospicu, okolni mselima, pakrackoj poljani...
oluja je dogovorena , pa o cemu oni pricaju?
o hvo u bejha? to su rvati iz bosne... uglavnom kukavice su ti rvatine i nemojte te njihove price koje sluze za penziju i otimanje para od drzave, da primate ...
ima ljudi koj su oboleli... ni blizu toliko...