PSY TRANCE

Infected Mushrooms...
Aj molim te nemoj mi ta nova izdanja.. Sve sto je dobro i bilo od pravog i izvornog PSY-TRANCE-a bilo je davno... Stari obri Astral.. eee... i talamasca...

E sad GMS ne znam , ali meni su oni totalno bili strava.. Imali su dobar zvuk.

A ovo danas... Boze me sacuvaj.

behemoth:
Infected Mushrooms...
Aj molim te nemoj mi ta nova izdanja.. Sve sto je dobro i bilo od pravog i izvornog PSY-TRANCE-a bilo je davno... Stari obri Astral.. eee... i talamasca...

E sad GMS ne znam , ali meni su oni totalno bili strava.. Imali su dobar zvuk.

A ovo danas... Boze me sacuvaj.

OK...Astral i Talamasca jesu legende, ali se razvio psy, tako da sad drugi dolaze do izrazaja...Bizarre Contact je bio extra dok se nije raspao...

Upravu si.. Ali imam malo od njih... u stvari veoma malo muzike od njih. Prvo sto sam cuo je bio astral, talamasca. Pa mi se to svidelo... Onda nisam pratio razvoj i u poslednje vreme kada sam se navratio toj muzici, nisu mi se svidele nove stvari. Valjda zato sto se razlikuju od ovih starih. A bas mi se svidja taj stari trance... Ima odlican bas, atmosfera u pesmama je mocna ufff.... Ali ko zna, sigurno ima nesto novo sto je dobro!

Pa ****** sveca sad... XD... Astral Projection ne pravi Psy Trance =S.. To je bre "Goa Trance". Hmm.. ni Talamasca nepravi pravi Psy Trance ... Ja sam ga slusala pre 1 dana ovde na jednom rejvu, do jaja je! ali nije PsyTrance. Hocete Psy? Pa onda slusajte 1200 Micrograms, Skazi, Astrix, Highcosmos, Catla, Tickets, Kindzaza, GMS,.... ma ima ih. ALI Astral i Talamasca nisu psy.. Sorry ^_-... Ako neko hoce nesto nek uzme msn, imam elektonicke muzike na bacanje.

Po meni je Astral Projection pravi najbolju i najozbiljniju muziku! I nije tacno da Astral nije Psychedelic, jer to je upravo 90% PsyTrance muzika. Sto se tice albuma od Astral-a imam Trust In Trance, Astral Files, Another World, In The Mix 1 i 2, Amen, zatim neke pesme sa Dancing Galaxy i jos poneke kompilacije. Trebaju mi Astralov TEN i svi ostali njegovi albumi.

Acid Burn:
Po meni je Astral Projection pravi najbolju i najozbiljniju muziku! I nije tacno da Astral nije Psychedelic, jer to je upravo 90% PsyTrance muzika. Sto se tice albuma od Astral-a imam Trust In Trance, Astral Files, Another World, In The Mix 1 i 2, Amen, zatim neke pesme sa Dancing Galaxy i jos poneke kompilacije. Trebaju mi Astralov TEN i svi ostali njegovi albumi.
I ja smatram da je Astral GoaTrance. Psy je puno mračniji od Goe, a Astral nije mračan. Skazi, Delta i ostali već pomenuti su Psy.

ja volim Infected Mushrooms,Astral Projection,Bizzare Contact,GMS,Talamasca,Skazi..................
omiljene pesme su mi Bizzare Contact-7 Days,GMS-150%,GMS-Requim For A Dream ima tu jos nekih ali me mrzi sada da pisem.

Back