- Poruka
- 14.452
Da si malo pratio(a pratio si) znao bi da sam protiv aktuelne vlasti,Kine i kgb Putina.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes samo da je sanjas.Svi vole tudje mame na Balkanu. Za znanstveno istrazivanje.
E, danas sam gledao tetu iz Subotice iz HNV. Hot je. Jedino sto mogu reci.
Ali si isto tako i protiv EU i NATO.Da si malo pratio(a pratio si) znao bi da sam protiv aktuelne vlasti,Kine i kgb Putina.
On je prvi poceo, cak je pisao uvrede po mom profilu...Obratite pažnju na rečnik. Lična neprikladna obraćanja su obrisana. Ako ne možete normalno komunicirati nemojte uopšte.
Uvrede na profilu možeš prijaviti, to rešavaju superi.On je prvi poceo, cak je pisao uvrede po mom profilu...
Obrisao sam.Uvrede na profilu možeš prijaviti, to rešavaju superi.
A možda bi trebao malo da se pozabaviš Sandžakom. Kad si već tako divna dušica i brinu te međunacionalna podbadanja i mržnja. Pusti ti Vojvodinu, Vojvodina funkcioniše sasvim dobro sve takva međunacionalna i među verska kakva jeste. Tačnije, funkcionisaće sve dok nije takvih kao ti koji i u idiotskoj svađi dve budale na ulici (svađi o kojoj i ne znaš ništa) traži međunacionalni konflikt i potencijalni rat.Sandžak nije u Vojvodini, a nigde nisam napisao da su Srbi fašisti. Sramota treba da bude one koji vređaju.
Ovo je pdf Vojvodina, ako nisi primetio.Pusti ti Vojvodinu,
Ovo je pdf Vojvodina, ako nisi primetio.![]()
Da je nema ne bi bilo ni odluke suda, tekstova o tome i svega ostalog. Biće da se ipak ti praviš nevešt.Ja tebi opet kažem, mani se ti Vojvodine i prestani da rudariš međunacionalnu mržnju tamo gde je nema.