Psovanje..

Volim da opsujem ali samo i iskljucivo kada sam sa kojim drustvom,dobro ponekada i pred mamom umem da kazem:
- a u pic. materinu
-*ebote
-*ebiga
-*ebem ti mater
Pred ostalim ljudima sam jako fina i ne psujem ahaha
Volim i na netu ponekada da 'skrpim' heeh..
Tamo gde sam odrasla ljudi psuju ko' nenormalni i to one uzasne psovke kao "*ebo ti pas mater" i tako to..meni je to uzasno! Inace kod mene u kuci se psuju neke blage psovkice i mislim da je to normalno..

Ja stalno psujem.Tako iskazujem bes.Sta cu kad nisam musko i ne idem u teretanu ili ubijam vreme u igraonici.....Ne volim osobe koje ne psuju ili osobe koje meni zabranjuju da psujem.....

Tokom vremena sam naučila da iskuliram i jednostavni ignorišem opaske...Idem ulicom i neki debili krenu da dobacuju. Jednostavno prošetam pored njih.
A ponekad mi se sve skupi pa ih oteram u tri lepe...i pri tome iskoristim neke sočne epitete.

Ne psujem naglas.U sebi umem da opsujem,ali nekako cudno,a i tad se setim da ne treba.
Ne volim kad zensko psuje,mada vecina mojih drugarica psuje kao da su muskarci.
(Njih prosto ne mozes odviknuti od toga)

Ali postaje mi uzrecica ''prokletstvo'',ne znam da li spada u psovku,a i to me zivcira *kao i sve u mojoj okolini) pa pokusavam da pazim da ne govorim precesto.

uglavnom ne psujem,ponekad i kad hocu ili me neko tera da namerno kazem,ne mogu,jer mi je odvrtano da sebe chujem tako,mnogo mi je drago zbog toga,naravno sve polazi od kucnog vaspitanja...

ne volim one koji su prefini, prebodobni i bezgrešni po bilo kom osnovu... kao sve im je bože sačuvaj pa i najamnja psovka... da ne pričam o drugim stavrima... rekoh vec da volim da opsujem, ali retko iz agresije ili neke vulgarnosti, nego prosto mi neke posovke i fraze koje ih sadrže imaju neki šmek...

ne volim one koji su prefini, prebodobni i bezgrešni po bilo kom osnovu... kao sve im je bože sačuvaj pa i najamnja psovka... da ne pričam o drugim stavrima... rekoh vec da volim da opsujem, ali retko iz agresije ili neke vulgarnosti, nego prosto mi neke posovke i fraze koje ih sadrže imaju neki šmek...

psovke imaju shmek...?

psovke imaju shmek...?

imaju, kako nemaju...

ne mislim na je.bem ti mater u *****, pas te **** isl... nego, npr.

bok te mazo
id' u peršun
je.bao te otac (uz odgovarajuću akcentuaciju i tonalitet)
ubio te bog da te ne ubije
sunce ti poljubim

narodno blago

i da,prema mom staromodnom shvatanju,ružno je da žena psuje

a mušakarc nije?:mrgreen:

Back