Psovanje..

Еих... xD
Нажалост доста псујем. А шта ћу кад не могу једноставно наћи ријечи, па кажем "Јбг" или "Марш болан у *п* материну!"...
Лакше се осјећам, избацим бијес и то је то. Вољела бих престати али мерак ми je. :D

Врло ретко, тек понекад (у себи чешће него јавно) али морам да признам да је у мојој околини ипак мало другачије. :)

Psujem samo iz zezanja ovako voma retko,ali kad krenem da psujem ja se ne zaustavim dok ne izbacim sav bes iz sebe.
P.S.Ovo sam rekao kad mi se resetovao komp usred yednog Download-a
"Ye#@m ti mater ko te izmisli tako retardiranog,sr@e yedno kinesko sve ti je#@em da ti je#@em u p#@ku<... i jos lepih reci

Psujem samo iz zezanja ovako voma retko,ali kad krenem da psujem ja se ne zaustavim dok ne izbacim sav bes iz sebe.
P.S.Ovo sam rekao kad mi se resetovao komp usred yednog Download-a
"Ye#@m ti mater ko te izmisli tako retardiranog,sr@e yedno kinesko sve ti je#@em da ti je#@em u p#@ku<... i jos lepih reci

ne znas ti onda sta je psovanje.....................:mrgreen:
neka,imas vremena.zivot ce te nauciti.........:mrgreen:

ja imam drugaricu koja mislim ne moze normalnu recenicu da sastavi bez psovke...ako se svadjas sa njom i kazem joj nesto a ona nema argumentovan odgovor odmah kaze aj ne se.ri... inace njen spisak je predugacak npr. jedi gov.na, ne se.ri, pic.ka ti materina, je.bem ti dete mrtvo nerodjeno, puc.e mi pic.ka ili ****** (zavisi od raspolozenja) retarde, debilu, kretenu to ona ne svrstava u uvrede... ne mogu ni da se setim svega... njene uzrecice: au (npr) Abell luda matora, ti mislis da si neka faca, au degena, au ponizenja to kaze 1000000x na dan...itd...fina devojka a? xD

ja imam drugaricu koja mislim ne moze normalnu recenicu da sastavi bez psovke...ako se svadjas sa njom i kazem joj nesto a ona nema argumentovan odgovor odmah kaze aj ne se.ri... inace njen spisak je predugacak npr. jedi gov.na, ne se.ri, pic.ka ti materina, je.bem ti dete mrtvo nerodjeno, puc.e mi pic.ka ili ****** (zavisi od raspolozenja) retarde, debilu, kretenu to ona ne svrstava u uvrede... ne mogu ni da se setim svega... njene uzrecice: au (npr) Abell luda matora, ti mislis da si neka faca, au degena, au ponizenja to kaze 1000000x na dan...itd...fina devojka a? xD
:eek:
ae sve ostalo..ali ovo za dete........:eek::confused:

Psujem..mnogo,..nekad iz zezanja jer sam navikla na zalost a i ovako kad se iznerviram..*** u u mojim recenicama mora bar malo psovki biti..ali umem biti fina,nikada me roditelji nisu culi da psujem,tj ne psujem nikada pred njima,kada su oni tu cak ni ****** ne kazem..hahaha dobro dete!

Back