Psovanje

...ako psujem, znaci da sam puna negativne energije...stvarno ne dozivljavam psovanje kao deo svog "iracionalnog bica"...moje iracionalno bice radi iracionalne stvari ali jednostavno nema potrebu da verbalno nekome povali pola familije i tazbine, sama naturalisticka slika u glavi mi je ono, bljak.

Kada psujes, obicno sprecavas talozenje jos vece negativne energije.

Imati negativnu energiju u sebi nije nikakvo zlo, ne postoji covek na svetu koji to nema. Etiketirati negativnu energiju kao nesto sto je luzerski i lose, pa ne treba da se izbacuje ili kanalise zbog toga, to je....Besmisleno. I jako lose, tako se radjaju patologije.

Ja imam jednog komsiju koji je garant nezvanicni prvak sveta u psovanju.Pre nesto radio pa mu nesto nije islo i krene da pakuje na gomilu gore od onog dede sto pali motokultivator: sunce,'lebac,boga,kalendar,nedelju,vino,zvono,zvonara,crkvu i crkveni direk!
Prvo mi bilo muka kad je poceo sa gadostima ali kad rece zvonara i crkveni direk zaboleo me stomak od smeha!
I to je samo deo repertoara.Nisam mogao sve da zapamtim.

Treba vise da psujete u zivotu, zdravo je za psihu.

Nekome se jednostavno i ne stvaraju uslovi za psovanje.Ako na poslu profesionalno obavljas svoj deo posla,ne prilici ti da psujes.Ako u kuci imas iole autoriteta,neces imati razloga da psujes.Ako u drustvu psujes,promeni drustvo jer te postojece ocigledno nervira.

Nemam tu naviku. Ruzno mi je. Jednako ruzno kao i zena sa cigarom.

%#"%&$"#&%
img.php

А некад и овако
img.php

:mrgreen:

И заборавих да кажем: псујем, пијем, пушим.

Да још и жене јурим, мислила бих да сам генетска грешка :mrgreen:

И у праву је Ками: псовање је одличан вентил за пражњење негативне енергије.

Добро је псовати, макар и у себи.

Али некако је слађе кад то могу да кажем на сав глас.

Ето, рекох.

nekim jezicima lezi psovka bolje nego drugim, i od kako dnevno komuniciram pretezno na engleskom i spanskom pocela sam i u srpskom da psujem vise, jer mu u ta dva jezika psovka dodje nekako ko dobar dan. a tek sto sam prestala da se obracam ljudima sa VI, to mi posebno lepo leglo :manikir: mnogo mi bwe lepsi i laksi zivot tako :)))))) ne volim formalnosti :manikir:

Hm da, dosta je zanimljivo kako se psovanje razlikuje od jezika do jezika a i reakcije na isto ovisno o mentalitetu:mrgreen:

A sada opcenito kod zena, nekada mozda ima malo veze sa emancipacijom:lol: :whistling:ma da smatram da ima karaktera i temperamenta kod kojih to jednostavno pase u nekim normalnim mjerama, jednostavno odmah dovedu sve na tocku i simpa je na svoj nacin:mrgreen:

И заборавих да кажем: псујем, пијем, пушим.

Да још и жене јурим, мислила бих да сам генетска грешка :mrgreen:

И у праву је Ками: псовање је одличан вентил за пражњење негативне енергије.

Добро је псовати, макар и у себи.

Али некако је слађе кад то могу да кажем на сав глас.

Ето, рекох.

Ти си мој човек тј жена! :ok:

Back