Psovanje i ženstvenost

zene su lepe. ne ide psovka u ta usta nekekao je bljutavo.
al isto, ako mi se dozvoli, neke zene su po samom svom izboru psovka, i to zesca.
izvinjavam se unapred i unazad i ..svakako se izvinjavam. nije mi prijatno

ako su neke zene po samom svom izboru psovka, onda su i neki muskarci po svom izboru samo los vic.

@psujem najcesce u pisanoj formi, dakle na forumu i to koristim kao mali , verovatno i jedini, izduvni ventil najcesce u nekoj duhovitoj konverzaciji.
u realu mi se kao i svakom normalnom celjadetu omaknu one standardne f.uck psovke, nisam pobornik nekakvog "sterilnog" govora,
ali preteranu upotrebu psovki i vulgarizama u svakodnevnom govoru smatram odrazom nemoci, inferiornosti i nedostatka element. kulture komunikacije.

Poslednja izmena:
ako su neke zene po samom svom izboru psovka, onda su i neki muskarci po svom izboru samo los vic.

@psujem najcesce u pisanoj formi, dakle na forumu i to koristim kao mali , verovatno i jedini, izduvni ventil najcesce u nekoj duhovitoj konverzaciji.
u realu mi se kao i svakom normalnom celjadetu omaknu one standardne f.uck psovke, nisam pobornik nekakvog "sterilnog" govora,
ali preteranu upotrebu psovki i vulgarizama u svakodnevnom govoru smatram odrazom nemoci, inferiornosti i nedostatka element. kulture komunikacije.

ventil ima dva kraja darling. ti si na prvom kraju cefke, ko je na drugom?

Псујем радо и често.

Пушим док ходам улицом.

И опет изгледам за класу боље од осталих жена.

Што пристаје Јупитеру, не пристаје волу.

Vidi elektriku, pobegla sa DiP-a, siri horizont. :mrgreen:

Psuje i sipu dok hoda i zabole je....respect, sto bi rekli u ju-es-ej.... :lol:

Back