Psihopata

ne bi bilo zgoreg da pazljivije procitas uvodni post kada vec odlucis da komentarises

Jel to kao nadmeno zelis reci da sam povrsno do sad odgovarao?to da je nesto bilo je za nekog lazna nada poput flerta a za nju samo kafa..i dalje stojim iza tvrdnji da je preuvelicala njegovu navalentnost posto kaze da je izasla s njim a posle ''on izmislja i prica da je izlazio sa mnom''

...ne tako davno, mom drustvu pridruzi se jedan lik mator i neugledan ...ljudi pocnu da ga ismejavaju. Ja tu odlucim da budem kao covek da ga prihvatim u drustvo ...mislim ljudi smo. Ja verujem u svima ima nesto dobro,i to sto je on od celog drustva stariji 10+ godina i cudan nema veze...ja cu da budem drug i fer!
.......................................
i tako prodje neko vreme.....pre par nedelkja on kaze izlazi s nekim drustvom, onako grupa ljudi ide da se zeza...i ja kazem ok pridruzicu vam se, zasto da ne,....tu se pojavim kada --on sam....ostanem samo onoliko koliko je neophodno i posle kraceg vremena zaklucim da je on to sve IZMISLIO kako bi se nasao samnom.

Sada prica da sam ja izlazila s njim, ljudi me zapitkuju, on izmislja i prica da je izlazio sa mnom...zove me u pola noci....prica pred mojim drustvom da je tu nesto bilo...ljudi ne mogu da veruju, strasno...izmislja i prica....mislim da nikada devojku nije imao....strasno, ne znam sta da radim, promenim broj? nesto drugo? ne mogu da verujem da sam u ovoj situaciji...!!!

Događa se da ljudi iz najboljih namera prođu tako kao ti...:neutral:
Ma ništa, stavi ga na Ignore List i to je to...probaj da iz cool-iraš...;)

...ne tako davno, mom drustvu pridruzi se jedan lik mator i neugledan ...ljudi pocnu da ga ismejavaju. Ja tu odlucim da budem kao covek da ga prihvatim u drustvo ...mislim ljudi smo. Ja verujem u svima ima nesto dobro,i to sto je on od celog drustva stariji 10+ godina i cudan nema veze...ja cu da budem drug i fer!
i tako prodje neko vreme.....pre par nedelkja on kaze izlazi s nekim drustvom, onako grupa ljudi ide da se zeza...i ja kazem ok pridruzicu vam se, zasto da ne,....tu se pojavim kada --on sam....ostanem samo onoliko koliko je neophodno i posle kraceg vremena zaklucim da je on to sve IZMISLIO kako bi se nasao samnom.

Sada prica da sam ja izlazila s njim, ljudi me zapitkuju, on izmislja i prica da je izlazio sa mnom...zove me u pola noci....prica pred mojim drustvom da je tu nesto bilo...ljudi ne mogu da veruju, strasno...izmislja i prica....mislim da nikada devojku nije imao....strasno, ne znam sta da radim, promenim broj? nesto drugo? ne mogu da verujem da sam u ovoj situaciji...!!!

Ne bih da te plasim ili sl. ali psihopata ima mnogo vise nego sto mozemo da primetimo na prvi pogled. Ti si imala bliski susret sa jednim, i to treba da ti bude samo upozorenje da malo vise otvoris oci! Na zalost, istina, jako dobro znaju da se ‚‚kamufliraju‚‚!:kpozdrav:
To nikako nije razlog da zbog njega menjas broj! Naravno, ukoliko ti taj br. nesto znaci!
Imala sam lose iskustvo....i da....bila sam bljak sama sebi...:bljak:...a nije bilo razloga, bas nikakvog! Samo sam sebi vise naudila! Nemoj to sebi dozvoliti.
Opet, prijatelji koji poveruju da si bila sa njim, i nisu ti prijatelji! Nepoznaju te dovoljno, jos gore, niko se nije udostoio da te pita jel istina ili ne!? :think: Znaci,lakse im je da veruju nego da zastite drugaricu! :neutral:
Sve to sto se desilo nije razlog za paniku! Samo malo vise samopouzdanja, i bez panike!
Smirenija ces bolje smisliti taktiku kako da resis, ne samo problem ovog tipa, vec sve u zivotu! Ne daj se!!! :super::cao:

Ne postavlja se pitanje da li u svima postoji nesto dobro, nego da li to dobro preovladjuje. Ne veruj coveku koji izaziva sazaljenje. To je nagora vrsta pacenika.
Promeni telefon, ignorisi sve i drugi put budi manje covek, vise se osloni na zivotinjski instinkt.

Morala sam da se registrujem kad sam procitala ove vase poruke.Nemam reci kad su u pitanju ljudi ovakvog tipa.Imala sam i ja prevelik problem do sredine prosle godine sa jednim idiotom,ma,ne znam ni kako da ga nazovem i mislila sam da cu umreti sa tim problemom,da je neresiv.Na svu srecu nekako je sve proslo,mada i danas imam neki blentav osecaj,neki strah.Smatram da se takvi ljudi otkace od "zrtve" samo onda kada nadju sledecu.

Back