dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Koliko je rad bitan za čoveka ne ogleda se samo u materijanom smislu već i na psihičke uticaje na čoveka.Čovek koji ostane bez posla, usled raznih faktora koji nisu bili u njegovoj moći a pod uslovom koji je trenutno aktuelan ovde kod nas a to je da će sledeći naći u neizvesnom periodu- nekad i po godinu dana traganja narodski rečeno ‚‚za bilo čim‚‚ ne vezano za stečeno obrazovanje..čovek lagano počne da pada u depresiju, jer pri pomisli da nije sposoban da prehrani porodicu stvara u sebi kompleks niže vrednosti i manjak samopouzdanja.
E sad, mislim da nisam videla sličnu temu ako je ima neka se spoji ali čisto sumnjam da će bilo ko biti hrabar da svoje iskustvo vezano za temu podeli sa drugima, jer opšte je poznato da su na ovom forumu sve sami uspešni Supermeni kojima ovo ne može da se dogodi.
Moja neka poznanstva sa ljudima iz okoline koji nisu dugo mogli da nađu posao, pa su ga posle mnogo muke našli i malo podigli glavu
..me je doveo do zaključka gore navedenog... e sad, pošto nisam psiholog možda i grešim ali čini mi se da nisam bila daleko.
E sad, mislim da nisam videla sličnu temu ako je ima neka se spoji ali čisto sumnjam da će bilo ko biti hrabar da svoje iskustvo vezano za temu podeli sa drugima, jer opšte je poznato da su na ovom forumu sve sami uspešni Supermeni kojima ovo ne može da se dogodi.

Moja neka poznanstva sa ljudima iz okoline koji nisu dugo mogli da nađu posao, pa su ga posle mnogo muke našli i malo podigli glavu