Psiholoski profil na osnovu necijeg rukopisa ?

Ja vam dam svoj rukopis a vi mi kazete kakav sam covek.

1005641i.jpg

1005643.jpg

1005645x.jpg

Neki vrhunski, je l da? :cool:

I tolki maheri i niko ne zna da mi kaze
Ili je samo previse komplikovan

Imas isti probelm kao i ja - ne vezujes sva slova, tek pojedina (ako ih uopste i povezujes ne vidi se bas najbolje) sto neki smatraju nezreloscu rukopisa. Tako pisu deca kada pocinju da uce da sastavljaju reci i smatra se da se takva vrsta rukopisa prevazilazi sa nekih 8 godina tj. godinu dana "pravilnog" pisanja (sta god to znacilo, nikada mi ta odrednica nije bila jasna) kada se uspostavi motorika ruke i koordinacija pokreta. S druge strane sva slova su ti iste velicine, isto nakosena, drzis liniju, odvajas reci, pravilna ti je semantika i gramatika (doduse ovo je recept). U prevodu - znas da pises.

Verujem da moze.Procitala sam knjigu ""Otisak duse,grafologija,i zamke psihologije svakodnevnog zivota" od dr Zorice Matejic Djuricic.Knjiga govori bas o tome sta tebe interesuje:koje crte licnosti otkriva analiza rukopisa,da li isto vazi za levoruke/desnjake,itd.Odusevices se.Ja barem,jesam.Izdavac je "Plato".Topla preporuka knjige.Uzivaj!

Verujem da moze.Procitala sam knjigu ""Otisak duse,grafologija,i zamke psihologije svakodnevnog zivota" od dr Zorice Matejic Djuricic.Knjiga govori bas o tome sta tebe interesuje:koje crte licnosti otkriva analiza rukopisa,da li isto vazi za levoruke/desnjake,itd.Odusevices se.Ja barem,jesam.Izdavac je "Plato".Topla preporuka knjige.Uzivaj!

Moja profesorka sa faxa, predavala mi je razvojnu psihologiju :)

I tolki maheri i niko ne zna da mi kaze
Ili je samo previse komplikovan

Ja bih rekla da si perfekcionista,sva slova su ti jednaka,besprijekoran ti je rukopis.

Uvjek kada vidim rukopis slican tvom padnu mi na pamet dobro organizovani ljudi,optimisti.To je neki moj utisak,ne znam koliko je to tacno.

@ tema-istina je da inteligentni ljudi ljudi ruzno i necitko pisu,ali to ne znaci da su oni sa lijepim rukopisom glupaci.Rekla bih da ima izuzetaka sa obe strane,mada Tesla je ruzno pisao :D A i ja ruzno pisem :kolac::whistling:

Mene zanim zna li iko da li je istina da su ljudi koji pisu sitno sebicni?Tako sam ja cula :think:

Zamislite koliko bi tek mogli da otkrijete o sebi i drugima na osnovu drugih stvari, kad na osnovu pisanja serlok holmisemo ovoliko...

Sastav recenice.
To je itekako sadrzajan box....
Ali mi je cudno , sto ljudi mogu mnogo lakse da otkriju sve o sebiali to ne cine, jer naravno ne mogu progutati , a onda ih interesuje misticno otkrivanje pomocu rukopisa...Upotrebih misticno iako nije misticno uopsteno vec misticno za njih....mistika je tu glavni motiv posvecenosti...

Npr koliko vas interesuje da pomocu mirisa , znoja mozete otkriti tacno sta je i kad osoba koju mirisete jela...?Znam nije karakter, ali ni karakter nije odredjen.

Izmedju karaktera i psihologike, to je kao nebo i zemlja, karakter mu dodje statistika i teznja, plan neki, a psihologika mu dodje realnost i reagovanje u svakoj situaciji , pa vi vidite sta je tacno...

Back