Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
a i koji cesto pljuju po zenama,i njih krive za pola problema u svom zivotu,ili bar za pola zla ovog sveta....
ajmo sta kaze raja,kakvi se razlozi kriju iza takvih stavova i zelja,kakav je profil takvih licnosti,i gde je sve krenulo naopako u njihovom razvoju(naravno ako se ne slazete izlozite i vas stav
)?
da se razbacujemo malo sa uzrocima a posle mozemo i sa nekim linkovima:
pogresno vaspitanje,problemi sa mamom,cesto odbijanje od str zena(naravno bez ikakvog uzroka u njemu
),slab ego koji hrani svoj osecaj moci kroz podcinjenost zene gde je svaka njegova amin/iliti kompleksi vezani za moc,dalje sto se tice ega:ako je nevina onda sam ja poseban,ili ako je nevina onda nije ko sve ostale koje su me povredile jer su sve ostale krive ja naravno nemam mane te cu resenje naci u nekoj idealizovanoj verziji zene(koja je jos bolje ko moja majka brinuce o meni,koja mi nista nece zamerati,i drzace me kao malo vode na dlanu,al posebno je bitno da mi nista nikad ne zameri,i po mogucstvu da njeno ja bude manje od mog)itd itd...
ajmo sta kaze raja,kakvi se razlozi kriju iza takvih stavova i zelja,kakav je profil takvih licnosti,i gde je sve krenulo naopako u njihovom razvoju(naravno ako se ne slazete izlozite i vas stav

da se razbacujemo malo sa uzrocima a posle mozemo i sa nekim linkovima:
pogresno vaspitanje,problemi sa mamom,cesto odbijanje od str zena(naravno bez ikakvog uzroka u njemu