psiholoski profil muskaraca kojima je bitna zenska poslusnost,i da je nevina..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
a i koji cesto pljuju po zenama,i njih krive za pola problema u svom zivotu,ili bar za pola zla ovog sveta....

ajmo sta kaze raja,kakvi se razlozi kriju iza takvih stavova i zelja,kakav je profil takvih licnosti,i gde je sve krenulo naopako u njihovom razvoju(naravno ako se ne slazete izlozite i vas stav;))?

da se razbacujemo malo sa uzrocima a posle mozemo i sa nekim linkovima:
pogresno vaspitanje,problemi sa mamom,cesto odbijanje od str zena(naravno bez ikakvog uzroka u njemu:lol:),slab ego koji hrani svoj osecaj moci kroz podcinjenost zene gde je svaka njegova amin/iliti kompleksi vezani za moc,dalje sto se tice ega:ako je nevina onda sam ja poseban,ili ako je nevina onda nije ko sve ostale koje su me povredile jer su sve ostale krive ja naravno nemam mane te cu resenje naci u nekoj idealizovanoj verziji zene(koja je jos bolje ko moja majka brinuce o meni,koja mi nista nece zamerati,i drzace me kao malo vode na dlanu,al posebno je bitno da mi nista nikad ne zameri,i po mogucstvu da njeno ja bude manje od mog)itd itd...

Umobolni :lol: Mene to nikada nije zanimalo - samo sex i sve je ok :mrgreen: Sluge slusaju a zena nije sluga :manikir: Mislim da su oni zbog zena cinili neka zla dela jer su verovali da to zene pali :lol: i da ce ih zato voleti i zeleti vise i onda krive zene sto su to ucinili zbog njih :mrgreen:

a zene to nisu trazile od njih :aha:

Nevine devojke traze samo nevini muskarci :rotf: Da budu isti kada ulaze u brak :flert: i verovatno su pobozni i shavataju religiju suvise ozbiljno :aha:

a i koji cesto pljuju po zenama,i njih krive za pola problema u svom zivotu,ili bar za pola zla ovog sveta....

ajmo sta kaze raja,kakvi se razlozi kriju iza takvih stavova i zelja,kakav je profil takvih licnosti,i gde je sve krenulo naopako u njihovom razvoju(naravno ako se ne slazete izlozite i vas stav;))?

pogresno vaspitanje,problemi sa mamom,cesto odbijanje od str zena(naravno bez ikakvog uzroka u njemu:lol:),slab ego koji hrani svoj osecaj moci kroz podcinjenost zene gde je svaka njegova amin/iliti kompleksi vezani za moc,dalje sto se tice ega:ako je nevina onda sam ja poseban,ili ako je nevina onda nije ko sve ostale koje su me povredile jer su sve ostale krive ja naravno nemam mane te cu resenje naci u nekoj idealizovanoj verziji zene(koja je jos bolje ko moja majka brinuce o meni,koja mi nista nece zamerati,i drzace me kao malo vode na dlanu,al posebno je bitno da mi nista nikad ne zameri,i po mogucstvu da njeno ja bude manje od mog)itd itd...
ja nikad nisam imao nameru da budem samo sa nevinom zenom, niti sad imam, ali uzasno volim da iz sadomazo namera koje bih da sam zena imao kao "mazo" a sad ih imam kao "sado" (ali je to isto, jer sadista "smislja igru", a to je mucno, samomucenje je smisljati sadomazo igre, to je "mazohizam" sadiste, i obratno, mazohistkinja od 15 godina koja se pali na to da joj neko lupi samar kad nije nista kriva i objasni pricom zasto treba da je osmari iako nije kriva, zasto je to "fer i posteno" ne mora da se muci da smislja njegove razloge zasto je to "fer i posteno" (jako je tesko to, ja sam to smisljao mnogo) nego samo uziva u samaru, sto je "sadisticki" prema ovome "nasilniku" koji joj je ucinio da se ona napali time sto je takav prema njoj) dominiram nad zenama koje na to pristaju, ili se druzim sa zenama za koje mislim da postoji ono "mozda" da cu ih recima preobratiti iz "normalna" u "mazohistkinja"... Inace, ni drugarice ne zelim da imam koje nisu, ili koje mislim da od mojih reci nece postati, mazohistkinje, a mozes mislit kolko me onda zanima zenska koja nije mazohistkinja...

Jednostavno, to je dogovor polova, ja to tako shvatam, da zena bude mazohista, a muskarac sadista, jer je tako lepo posto je zena lepa a muskarac nije lep uslovno receno, jer je lepse da lepa bude jos i "ona koja je spremna da trpi ali da trpi samo ono u cemu se moze uzivati tako da u tome sto trpi tako nije nista bolesno", a da "nelep" bude onaj koji "zabavlja lepu smisljanjem nacina da je ponizi a da to bude ponizavanje kojim joj daje razlog da se PONOSI a ne osjeca ponizeno" postoji zdravo i normalno ponizavanje, kao sto je postojece bolesno ponizavanje na Pinku pevacica i pevaca na nacin da su stolice spustene dok oni pevaju tako da ih ne vidis, pa ako ti se svidi pesma onda kao dignes stolicu i gledas tu osobu koju slusas

Poslednja izmena:
Mislim da ovo iskljucuje verske razloge gde obe strane zele da udju u brak bez prethodnog seksualnog iskustva, mada tu poslusnost nije uslovljena.

Moguce je da vide razloge za to u tradiciji.
Deda gazda kuce, sve se pita i sve je njegovo a svi ostali moraju da ga slusaju bez pogovora. Ako zele takve uslove moraju da prihvate i to da bi im deda i otac birali zenu i da bi morali da se zene bez pogovora i da sa njom stvaraju porodicu.

Rekao bih da je problem u vaspitanju i pogresnim pogledima na svet.
Vise zene ne zavise 100% od dede, oca, brace ili muza kao pre dva veka. Navikli su na price gde je muskarac glavni od starijih i ne mogu da se prilagode.

Mislim da ovo iskljucuje verske razloge gde obe strane zele da udju u brak bez prethodnog seksualnog iskustva, mada tu poslusnost nije uslovljena.

Moguce je da vide razloge za to u tradiciji.
Deda gazda kuce, sve se pita i sve je njegovo a svi ostali moraju da ga slusaju bez pogovora. Ako zele takve uslove moraju da prihvate i to da bi im deda i otac birali zenu i da bi morali da se zene bez pogovora i da sa njom stvaraju porodicu.

Rekao bih da je problem u vaspitanju i pogresnim pogledima na svet.
Vise zene ne zavise 100% od dede, oca, brace ili muza kao pre dva veka. Navikli su na price gde je muskarac glavni od starijih i ne mogu da se prilagode.
Interesantno je da je nekad bio obicaj u nekim krajevima prostora koje je kasnije obuhvatala SFRJ da prvo otac tvoj spava sa tvojom koju si ozenio onda kad je ozenis, prvu ("bracnu") noc... pa tek kasnije mozes...

- - - - - - - - - -

Umobolni :lol: Mene to nikada nije zanimalo - samo sex i sve je ok :mrgreen: Sluge slusaju a zena nije sluga :manikir: Mislim da su oni zbog zena cinili neka zla dela jer su verovali da to zene pali :lol: i da ce ih zato voleti i zeleti vise i onda krive zene sto su to ucinili zbog njih :mrgreen:

a zene to nisu trazile od njih :aha:

Nevine devojke traze samo nevini muskarci :rotf: Da budu isti kada ulaze u brak :flert: i verovatno su pobozni i shavataju religiju suvise ozbiljno :aha:
Postoje religije gde je neseksanje (rekao sam neseksanje) greh... Gde je greh ako ne zelis da u zivotu bude da si bio sa 1501 zena, a da ne zelis da imas harem od 150...

Poslednja izmena:
http://www.dailymail.co.uk/news/art...men-play-field-without-worry-study-finds.html

Нико вам не брани да имате 1000 партнера, али после се немојте надати срећном браку.
Исто важи и за мушкарце, можеш да ожениш неку која је спавала са целом општином, али онда си тешка будалетина.

Poslednja izmena:
Prvo sto moramo uraditi,u vezi postavljene teme,jeste odvajanje tema. Jedna tema je,poslusnost zena,koje odredjeni muskarci traze.Druga tema je,muskarci,koji cene zensku nevinost.Dakle,te dve teme,moraju se tretirati,potpuno odvojeno,jer nemaju nista zajednicko.Prvo moramo reci,da muskarci,koji zahtevaju POSLUSNOST,od strane zena,da su to,PSIHOPATE. To su osobe,koje nemaju sigurnost.Poremecaj,u njihovom psihickom razvoju,nastao je po svoj prilici,
u ranom detinjstvu.Skoro je pravilo,da je do njihovog problematicnog psihickog razvoja licnosti,nastalo,kao posledica,loseg ponasanja njihovog oca,prema ostalim clanovima porodice Naravno,tu se pre svega misli,na nasilnicko ponasanje oca,prema njihovoj majci.

Sto se tice,ove druge teme:Muskarci koji cene,zensku NEVINOST. To su duboko osecajni,veoma inteligentni muskarci.U ovom danasnjem svetu,kada su pomerene sve ljudske vrednosti,a narocito one,iz sfere morala.Sta je ostalo,kao najveca moralna vrednost,moralna cistoca.Ostala je na tom pijedestalu,zenska
NEVINOST.Ta vrednost,ta nevinost devojacka,to je jos jedina svetla tacka,u ovom u moralnom smislu, prljavom svetu.

Raritet u svakom slucaju, bar sto se tice nevinosti ... dok poslusnost i sveopsta krivica zene je nekako stvar kulture koja se uspjesno na ovim prostorima prenosi sa koljena na koljeno.

Ono sto je patoloski u ovom slucaju su same zene i njihova ocekivanja, a ne muskarci kako se to cini na prvi mah. Naime, mnoge su sklone da muskarce koji nemaju takve standarde prema zenama da okarakterisu kao manje vrijedne, i cesto nepozeljne .... tako da ako me je zivot icemu naucio o zenama generalno, to je, da im bas suzama i zaljenju na muzijaka ne treba previse vjerovati ...

da ti prevedem da vidis da nisi religiozan, na sajtu pise
"Those with more partners struggled because they are aware of alternatives"
sto znaci
Oni ("koji su bili sa", to se milsli jer se zna da se to misli iz onoga sto pise pre) sa vise partnera ("pre braka", to se misli jer...) patiše ("u braku", to se misli jer...) jer su svesni alternativa (toga da je druga bolja od žene, odnosno "i posle tebe nisakim ja ne mogu da spavam" by Svetlana Ceca)

Добро и?
Не мења чињеницу да неће бити срећне у браку, те их не треба женити.

Не прочитах како треба, пише испод наслова, можда си промашио.

Women who don't sleep around before their wedding have happier marriages - but men can play the field without worry, study finds

*******, нисам ја спроводио истраживање, само преносим ;)

Poslednja izmena:
Добро и?
Не мења чињеницу да неће бити срећне у браку, те их не треба женити.
Treba, ali treba imati swingerski brak (swingovanje nije samo ono kad sa nekim parom sa kojim se uopste ne poznajes i trazis u oglasu da je "higijijesnki cist" tvoj par ima seks, nego moze da bude bilo koji oblik slobodne veze, veze gde moze ona sa drugim muskarcem, drugim muskarcem i njegovom zenskom (FFM), gde ti mozes sa drugom zenskom, sa dve druge (opet FFM :) ) itd.), kao sto je imao Bregovic...

mislim ko ne razmislja ovako svaka rupa mu dobra i radijator cak

Treba, ali treba imati swingerski brak (swingovanje nije samo ono kad sa nekim parom sa kojim se uopste ne poznajes i trazis u oglasu da je "higijijesnki cist" tvoj par ima seks, nego moze da bude bilo koji oblik slobodne veze, veze gde moze ona sa drugim muskarcem, drugim muskarcem i njegovom zenskom (FFM), gde ti mozes sa drugom zenskom, sa dve druge (opet FFM :) ) itd.), kao sto je imao Bregovic...

Си ти озбиљан ил ме зајебаваш?

Аха, зајебаваш ти, није лепо.
ja sam mrtav ozbiljan. Moja zena ce, kao sto bi ja sad zeleo jednu Sandru koja je tudja, i jednu Andjelinu, moci da ima seks sa drugima kada ja to ne gledam, a ja cu moci da imam seks sa drugim zenama (i onda kad ona gleda, jer ipak ja treba da mogu "i kad ona gleda": ona treba da ne može)

Prvo sto moramo uraditi,u vezi postavljene teme,jeste odvajanje tema. Jedna tema je,poslusnost zena,koje odredjeni muskarci traze.Druga tema je,muskarci,koji cene zensku nevinost.Dakle,te dve teme,moraju se tretirati,potpuno odvojeno,jer nemaju nista zajednicko.Prvo moramo reci,da muskarci,koji zahtevaju POSLUSNOST,od strane zena,da su to,PSIHOPATE. To su osobe,koje nemaju sigurnost.Poremecaj,u njihovom psihickom razvoju,nastao je po svoj prilici,
u ranom detinjstvu.Skoro je pravilo,da je do njihovog problematicnog psihickog razvoja licnosti,nastalo,kao posledica,loseg ponasanja njihovog oca,prema ostalim clanovima porodice Naravno,tu se pre svega misli,na nasilnicko ponasanje oca,prema njihovoj majci.

Sto se tice,ove druge teme:Muskarci koji cene,zensku NEVINOST. To su duboko osecajni,veoma inteligentni muskarci.U ovom danasnjem svetu,kada su pomerene sve ljudske vrednosti,a narocito one,iz sfere morala.Sta je ostalo,kao najveca moralna vrednost,moralna cistoca.Ostala je na tom pijedestalu,zenska
NEVINOST.Ta vrednost,ta nevinost devojacka,to je jos jedina svetla tacka,u ovom u moralnom smislu, prljavom svetu.
Lepo objasnjeno da se ne ponavljam.

pogresno vaspitanje,problemi sa mamom,cesto odbijanje od str zena(naravno bez ikakvog uzroka u njemu[emoji38]),slab ego koji hrani svoj osecaj moci kroz podcinjenost zene gde je svaka njegova amin/iliti kompleksi vezani za moc,dalje sto se tice ega:ako je nevina onda sam ja poseban,ili ako je nevina onda nije ko sve ostale koje su me povredile jer su sve ostale krive ja naravno nemam mane te cu resenje naci u nekoj idealizovanoj verziji zene(koja je jos bolje ko moja majka brinuce o meni,koja mi nista nece zamerati,i drzace me kao malo vode na dlanu,al posebno je bitno da mi nista nikad ne zameri,i po mogucstvu da njeno ja bude manje od mog)itd itd...
Nego sto su tebe te teme pogodile? Gde ima dima ima i vatre!

Аха, зајебаваш ти, није лепо.

јеси уствари хтео да кажеш "није лето"? Јер да да се и теби који си тако религиозан по аватару кад је лето ћешће диже брате мој мили него кад су друга годишнја доба? Занима ме како ваша религија лети издржава. Ја на пример нисам религиозан, ал не идем на плажу јер мислим да је грешно пошто су сви голи, иако не мислим да је грешно кад жена обуче на шеталишту градском провицну мајицу да се виде сисе, јер тад је искрено гола, а на плажи је тобоже гола због мора... Јел да да имам шансе да постанем добар православац?

јеси уствари хтео да кажеш "није лето"? Јер да да се и теби који си тако религиозан по аватару кад је лето ћешће диже брате мој мили него кад су друга годишнја доба? Занима ме како ваша религија лети издржава. Ја на пример нисам религиозан, ал не идем на плажу јер мислим да је грешно пошто су сви голи, иако не мислим да је грешно кад жена обуче на шеталишту градском провицну мајицу да се виде сисе, јер тад је искрено гола, а на плажи је тобоже гола због мора... Јел да да имам шансе да постанем добар православац?

Савко има шансе да постане добар православац, ако се покаје и увиди своје грешке. Ретко ко то заиста постане, укључујем у себе.
Али нажалост, од тебе никад доброг трола.

Савко има шансе да постане добар православац, ако се покаје и увиди своје грешке. Ретко ко то заиста постане, укључујем у себе.
Али нажалост, од тебе никад доброг трола.
ja trol zato sto kao neki postojeci ljudi zelim brak bez obaveza onda kad mi dodje da se zeniM (sad imam 27 a planiram da se zenim sa 38)? Jesi ti lud? Mislis da ti ljudi koji to zele ne postoje? Rijanin spot sam stavio zato sto je neko reko da je SM rijetkost

a i za plazu i ono oblacenje zena na setalistu sam bio iskren, ti mi ne verujes koji si hriscanin, znas li ti da je nepoverenje prema onome prema kome nema razloga za nepoverenje (a ni za poverenje) greh? Treba da mi uslovno verujes dok se ne dokaze suprotno kao sto ja radim: ko god mi neko kaze ja verujem dok ne vidim da je upravo suprotno... pa makar mi rekoda je bio sa marsovkama. a ja sam jednom imao iskustvo seksualno sa andjelicama, samo sto one nemaju krila i ne izgledaju kako ih crtaju (osim onako kako ih crta mikelandjelo slicno tome, posto ih on crta kao obicne zene, kao ovde ova sto je Bog Otac grli (slika se zove "stvaranje adama", mikelandjelo, eng. The Creation of Adam, Michaelangelo Buonarroti)):
Stvaranje-Adama.jpg
)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back