- Poruka
- 129.149
Kad zena kaze
"Ne, sve je u redu"
"Ne, sve je u redu"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer mu je skinula gaceRefren:
'Rekla je: "Sve je u redu"
Rekla je: "Zagrli me jače"
Rekla je: "Nije mi ništa"
I tek je onda počela da plače...'
Ako si doživeo te godine bez da si razumeo tu rečenicu, dobar si.Kad zena kaze
"Ne, sve je u redu"
Postoji blaža varijanta koja znači ''Videćeš svog Boga kad se otrezniš''.Daje neiskreno izvinjenje, loše izgovore, pravi se blesav...onda kao odgovor ostaje ironija - sve u redu![]()
Znači da nemaš pojma da proceniš gde si pogrešio a ona smatra da bi trebao da znašKad zena kaze
"Ne, sve je u redu"
Ta rečenica je u stvari trening introspekcijeZnači da nemaš pojma da proceniš gde si pogrešio a ona smatra da bi trebao da znaš![]()
Moj bivši je umeo tu rečenicu da izgovori. Pa još na kraju i ''Hvala'' doda.Znači da nemaš pojma da proceniš gde si pogrešio a ona smatra da bi trebao da znaš![]()
Ma ne, sve je u redu.Saće da obriše temu![]()
intro sta?Ta rečenica je u stvari trening introspekcije
tema je skroz legitSaće da obriše temu![]()
moze fotka komsinice?Može da znači :
Pa da, ceo dan se kršim po stanu a ti me pitaš jesam li umorna, i ručak i sudovi i peglala , šta je bre tu u redu.
Ma samo ti šmekaj tu novu komšinicu, kao ja nisam primetila, još se praviš blesav i pitaš šta nije u redu.
Ne, slobodno ti smesti goozu u fotelju i gledaj TV i tekmu a ja ću da spremim decu za spavanje i oribaću kupatilo a sutra ćeš da me za nagradu vodiš kod svoje mame.
Ima još![]()
To znači da si beznadežan slučaj.Kad zena kaze
"Ne, sve je u redu"