Psihologija žena koje mrze muškarce a onda ležu sa njima

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Na ovu temu su me inspirisale neke najniže kategorije žena, one koje sede u kafićima i/ili frizerskim salonima, ogovaraju sve i svakoga, a onda opletu muškarce... te muškarci su ovo, te ono, te ovakvi su, te onakvi su... Užas šta sve natrabunjaju. A onda odu u krevet kod tih istih muškaraca. Koja mizerija. Ja kada bih tako nešto govorio o ženama - ne bih imao posla ni sa jednom. Naravno da postoje pojedine gološijanke koje zaslužuju da ih neko s vremena na vreme uvredi za njihovo ponašanje, ali to ne znači da se misli na ceo ženski rod...

Šta je uzrok problema kod žena koje mrze muškarce a onda ležu sa njima? Nedovoljna očinska pažnja? Ili ih je otac zlostavljao kao male? Ili iskustvena odbačenost od strane muškaraca? Šta mislite?

rekla bih da su to u nasoj sredini zene koje nemaju nikakvu moc, novac, obrazovanje (ne ono formalno, diplomu nego ono realno i vrednovano) status, veze, sopstveno mesto u drustvu ni bilo sta drugo cime mogu da se istaknu i napreduju same. upadaju u odnose u kojima je muskarac jaci (sto realno nije tesko biti) i moze da ih natera da igraju kako on svira, a jedini odusak koji imaju je da pred prijateljicama glume ribe koje sve znaju o zivotu i muskarcima generalno. mislim da ne mrze njih, nego sopstvenu nemoc zbog koje se i vracaju tim tako losim, jer one za bolje nisu.
da li su odrastale pored oceva koji su pravi tirani (merim reci, da ne zloupotrebljavam rec dominantan) ili uz majku koja je agresivna a otac pasivan, svejedno, nisu bile ni u zdravoj sredini ni u zdravim odnosima jer svako ko jeste zna da ne moze necije licne lose osobine da prisije citavom rodu.

secam se snimka onog *****-bala od preprosle godine...gde dve lezibejke u gro-kadru skacu kao raspomaljeni shiptari uzvikujuci...pobedili smo,pobedili...
gledam ih...ama ora iz ruke ne bi im uzo...ocito je potreban neki dobro preplacen zigolo da to odradi...a posto zivimo u srbilendu pare nisu problem...para nema...elem
sto bi rekla moja pokojna baba...pod jezik ne ubada
aferim

One imaju projekciju: mrze muškarce pa lažu da oni mrze žene. Projektuju se ovako - iz tačke A -
farting_smiley.gif
- u tačku B -
smiley_fart.gif
. Mašala. :rida:

pametnice niko nije vidovita zorka da mozes reci kako bira unapred..ako se vec stupi u odnos onda se pokusava nadograditi i nekom je tesko prekinuti+nemaju ukus

vecina mojih drugarica imaju momke koji su sa njima samo zbog sexa ...zovem ih dzokeri.. nema ih danima a onda odjednom odnekud iskoce kao dzokeri...odvratni su a one pristaju na to:sad2:

vecina mojih drugarica imaju momke koji su sa njima samo zbog sexa ...zovem ih dzokeri.. nema ih danima a onda odjednom odnekud iskoce kao dzokeri...odvratni su a one pristaju na to:sad2:
vidis zanimljivo..tako sam ja svojevremeno jednoj reko extra si riba moramo odma imati sex..to joj bilo jako zanimljivo i imponovalo..ali nije poenta samo doci do toga..pokusa se nadograditi odnos..i one ne zele da ih samo za to imamo..ali prosto nisu ni za sta vise..zapamti to..nista ne pruzaju..nista ne znaju..ne umeju voleti..razmisljati u dvoje..0 pravih zrelih zdravih emocija..samo cekaju da ih zabavljas..pa kad budem hteo raditi u cirkusu uzecu za to kesh..kad mi bude trebo kucni ljubimac kupicu retrivera..nadam se da kapiras da nista ne nude osim rupica a mnogo traze zauzvrat

one su ok i zao mi je sto na to pristaju... oni su odvratni i nemaju sta da ponude
samo si pristrasna i ne poznajes ih u m/z odnosima kao sto su ti uvek i za sve krivi muskarci..ne znam zaista koji problem imas ali mi uopste ne deluje da te neki zajebo vec da nemas nikakvo iskustvo s nekim..nemoj se ljutis ne volim praviti profil o drugima samo bode oci koliko si ogorcena

Back