gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
gotovo povracam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo volim ovakve koji pametuju a svoju poentu kriju ko zmija noge. jos bih volela da nas takav i prosvetli da se ovde ne bi blamirali. osim ako nije neki sadista u pitanju pa voli da muchi glup narod.
pitanje o voljenju je uzgredno. uistinu nebitno za analizu ali je bitna provokacija, izazivanje nekog da pogubi zivce te taj odreaguje onako kako se ocekuje da ce odreagovati, mada nekom nije potrebno mnogo, samo se prinese shibica. mislim cemu? treniranje njegove psihicke stabilnosti, procena kolicine vode u njegovom hladnjaku, da li ume da broji do 10 i vise?
ne krijem poentu i ja se pitam kao i zorro ali nemoj da lupkate kao ne shvatate temilicu
znači ne interesuje te tema nego ja i moja reakcija?
e p odma da ti kažem, uzalud ti poso..
ne krijem poentu i ja se pitam kao i zorro ali nemoj da lupkate kao ne shvatate temilicu
na temu sam odgovorila kako jesam, a sto se ostalog tice (iako se provuklo pitanje ja i rekacija tog ja, a bez namere da se nesto opako izvuce), ono se spontano nametnulo iz prostog uocavanja namernog iniciranja situacija koje ljude navode na tanak led. otud ovde moze da se razmotri psihologija i onog ko vredja i ko na uvredu odgovara kako odgovara. nijedan poso nije uzaludan. uvek cista zarada i bez vidljivog cvonjka.
pa sta krijes? mislim, shvatas li nesto uopste ili samo cujes neke zvukove?
Naterasi vrati se na pdf politiku i tvog CEDICu, sto ti branis tamo Cedu kao da ti je brat, sto napadas ove koje prozivaju depre????????????
A ovde furas licemerstvo.
Само помињање његовог имена је увреда за истину.ja ne branim gospodina jovanovica ja samoo govorim ISTINU
Nemaju pojma šefe-vidiš valjda i sam...Kad je nastajao taj "kodeks" bili su još dojeni od svoje mamice...misiš ono..dirno sam mu u fundamenta..
m, ne bih rekao
ja mislim da se radi o jednoj "slamki spasa" koji je društvo (iz nekog razloga) ustanovilo kao legitimnu
kao eto, možemo da pričamo, napušavamo se, hranimo gomnima, natičemo na kerec...ali, familija, to je džoker.
društvo se negde nekako složilo da je to crta preko koje se ne ide.
i onda, neko u raspravi, čak i ako svoju familiju realno ne podnosi (sa ćaletom ne priča, kevu ne zarezuje isl) negde zna, da svoju nemoć u diskusiji može da zavije u patetiku za koju mu niko (osim mene i meni sličnih) neće reći "ej, ne seri bre..svi znamo da te familija ne svrbi ni 2 posto.."
ali eto, ljudi to rade
i što se mene tiče, tu su busted
zato su mi više smešni nego za neki respekt
tek kad neko izvuče familiju kao razlog za uvredu, tek tad mi dođe da ga zabetoniram

e, on je divan i isitinit covekСамо помињање његовог имена је увреда за истину.
Ti sada pominjes ovde familije, pa nije samo to problem,prijatelj nece dopustiti da neko vredja njegovog prijatelja, navijac zvezde ce braniti i tuci se za partizanovim navijacima i obrnuto. Cak kad bi sada neko iz susednih drzava bacio bombu u centar Beograda verujem da bi narod trazio osvetu i drzava bi nasa zaratila sa tom zemljom iako ne poznaje licno te nevine civile koji su napr poginuli. Grupe se brane,nacije, alijanse itd....
hoćeš da kažeš da ta boles' ima oblik epidemije?
meni generalno nije jasno kako uopšte reć može nekoga da "uvredi".
pogotovo kad se ljudi ne znaju, kada su virtuelni likovi, nikovi isl.
kakva je to bolest mozga?
al naročito mi je ptičkasto to kada krenu da se trse i busaju u grudi im junačke - i onda prsnu na pomen magične reči "mama".
još jedan putokaz gde se vidi da svaki mačoizam zapravo završava pod maminom suknjom.
jaki su na pesnicama, pištoljima, motorima..al dirni im u maman i odma prskaju ko meduza na plaži.
smešno? tužno?
i jedno i drugo - znači, za psihijatra.
hoćeš da kažeš da ta boles' ima oblik epidemije?
meni generalno nije jasno kako uopšte reć može nekoga da "uvredi".
pogotovo kad se ljudi ne znaju, kada su virtuelni likovi, nikovi isl.
kakva je to bolest mozga?
al naročito mi je ptičkasto to kada krenu da se trse i busaju u grudi im junačke - i onda prsnu na pomen magične reči "mama".
još jedan putokaz gde se vidi da svaki mačoizam zapravo završava pod maminom suknjom.
jaki su na pesnicama, pištoljima, motorima..al dirni im u maman i odma prskaju ko meduza na plaži.
smešno? tužno?
i jedno i drugo - znači, za psihijatra.
Slusaj Zoro ko ne brani svoju porodicu taj je i ne voli i nema dobre odnose sa njom,

Ne razumes ti brate, udar na neiciju porodicu ti u stvari udaras na same njegove "temelje" licnosti.
izem ti ja batice te i take "temelje" ako može jedna psovka da ih uzdrma, znaš..
Aj verniku muslimanu opsuj Alaha ili Hriscaninu Hrista, pa vidi im reakciju?
za vernike me naročito boli kerec.
A drugo zelim da kazem kada je rec o tvojim ostalim temama na forumu,(ne racunajuci ovu temu) ti postavis kao neko pitanje? E onda kada nas recimo 15 kaze nesto o tome ti se na nas sve "popisas" i kazes svoje misljnje i teras po svom. Ti si popio pamet celog sveta.
znam da ti smeta moja pamet, jer si glup. Da si pametna, ne bi ti smetala. Znam i da se osećaš pametniji u društvu 15-torice, međutim..naučićeš valjda da kad je glupost u pitanju, kvantitet ne rađa kvalitet.
Sto pitas za onda za nase misljenja o nekim temama kada smo mi za tebe tako "mali" i "glupi".
otkud ja znam ko će sve da se javi na temu? ima par ljudi koji su skapirali stvar. sam ti ja kriv što ti nisi u toj eliti?
Ti bi i Platonu i Aristotelu znao da se narugas. Ne znam da li si sujetan i egocentrik ali pocinjem da se pitam
samo se ti pitaj, neće ništa da ti fali..
@Zoro jes' ti pre ranjavanja bio "smrznut"(ako ne kontaš - 'zvini,samo mi nešto bilo poznato)
Na temu - virtuelna uvreda je virtuelna je uvreda je virtuelna... Ako ne znaš nekoga - kako je moguće uvrediti ga - apsurd.
Ako ne prelaziš "nivo etikecije" zadat za taj neki forum - 'bem li ga, samo jezgrovitija komunikacija. Sasvim je verovatno tvoje objašnjenje o traženju izlaza iz diskusije, familija nema ništa s' tim.
nisam, ne znam ko je smrznut.
i naravno da je apsurd, to i pokušavam da raščistim ovde
ipak, ljudi vole da se kriju iza apsurda i da mu daju neku formu koja mu ne pripada, samo zato što su slabi
kao dete u školi koje ne može da se izbori sa zezanjem, pa onda zove učiteljicu..
Bre ranjeni, ako ovo nisi odavno skapirao, onda bezi...lepo mestance je i u Kafani uz...klipove lose i dobre muzike![]()
samo mala ispravka:koja je ovde rekla,posto sam devojcicaA ja se slazem sa Maga79 koji je ovde rekao..