psihologija uvrede

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šte se ne dira? a zašto se to ne dira?

u švedskoj ti kažu "skoči u vodu" ili "idi u šumu" i to je uvreda, po meni - sa mnogo jačom porukom, nego "iebem ti majku"

pa to je ta kljucna razlika u ravni racionalno/iracionalno.

imas Zoro divne epitete - nebesko, sveto, pa onda ona uzvisena rec koja bi valjda sicusnom nebitnom coveku dala superpower moc - svetinja :lol: znas ono ko u komp igricama kad lik normalno trci pa ga onda spiche efekti exponencijalno pojacavajuci vrle mu sposobnosti.

mosh ladno dodati prefix pseudo a i ne moras jer ionako je sve to debelo izmesteno iz realnosti.

Poslednja izmena:
Ako je tebi tip rekao popusi mi tuki a ti njemu neka ti ga mama popusi onda si presao granicu nuzne odbrane i izgubio legitimitet svog postupka iz samoodbrane si presao u agresora jer si napao vecu vrijednost nego sto si branio. Ako bi napravili jednu malo banalnu paralelu sa fizickim sukobom to bi izgledalo ovako...tip tebe udari a ti sutnes njegovu mamu koja stoji pored njega.

Ako je tebi tip rekao popusi mi tuki a ti njemu neka ti ga mama popusi onda si presao granicu nuzne odbrane i izgubio legitimitet svog postupka iz samoodbrane si presao u agresora jer si napao vecu vrijednost nego sto si branio. Ako bi napravili jednu malo banalnu paralelu sa fizickim sukobom to bi izgledalo ovako...tip tebe udari a ti sutnes njegovu mamu koja stoji pored njega.
misliš nešto slično ovoj sceni:
:lol:

i posle se pitate zasto neki odlaze odavde....a podrzavate bolesnike od klonova na sve moguce nacine da bi imali privid satro diskusija pritom tolerisuci njihove najnize porive koji su po pravilu manifestovani samo iz patoloske ljubomore zbog nekih trecih osoba koje su ih odhebale....

Povodom nekih obrisanih postova:
pardon, ali ja zaista ne mogu čitati između redova i reagovati na osnovu nečijeg mišljenja da se tema i izvesni komentari odnose na nekog konkretnog. Takođe, ne mogu znati šta se dešava u forumskim odnosima između 543678099 korisnika.
U uvodnom postu nije spomenut nijedan nadimak, nijedno forumsko ime, a nakon uvodnog posta čak je postavljeno pitanje da li se tema odnosi na rl ili vl.
No, da se niko ne bi osetio ugroženim, i da tema ne bi bila povod za dalju eskalaciju nečijih sukoba - katanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back