Немаш појма. У говн.има смо захваљујући Титу који над је задужио и расцепкао нам државу. Једина Шешељева грешка је што пуно лапрда и ништа друго.
И не знам шта подразумеваш под напретком, параду педера можда? О каквом напретку ми уопште причамо, милиони људи немају посла, колико само њих неписмених има. Нека се угледају на земље које нису у ЕУ, на Швајцарску на пример, ми једино гадости увозимо из Европе.
Док је био комуњара жив имали смо 7 млрд долара дуга и 13 млрд долара у девизним резервама. Не капирам те уопште зашто лупеташ такве глупости. Из претходних порука сам скапирао да ниси монголоидни идиот, те да ти IQ није баш низак, па не разумем зашто дозвољаваш да ти пуне уши разним срањима. У го*на су нас увукли фашисти који су дошли на власт после комуњара(како то обично бива). Направили рат, завадили народе, задужили се, добили смо санкције. Ето ти пример са санкцијама. Да је Тито крив, санкције би добила цела бивша Југа, а овако су добиле само Србија и Црна Гора, што наводи на то да су криви наивни Слоба и ваш чувени војвода посебно.
Ако је за тебе напредак парада педера, онда и ниси за XXI век, нити за модерни свет. С' тим што је тај педерски лоби превише јак, па се те параде одржавају и у братској нам Русији, Пољској и осталим земљама. Не одржава се у Кенији, Зимбабвеу, Буркини Фасо, Сомалији, Вијенаму и тако тим земљама. Претпостављам да ти је жеља да будемо развијени као горе поменуте земље.
А што се тиче Швице. Па види, иако нису у ЕУ, окружени су европским земљама, као и ми, па имају про-европску владу. Нису учествовали у ратовима, док је нас шешељевска политика вукла у ратове. Главни економски партнер је ЕУ, док је код нас била Русија до скоро(иначе Русија спада међу земље са најмањим улагањем у Србију. Могла си да приметиш да је већина нових фирми, школа, болница итд имају истакнут транспарент: изграђено уз помоћ европског међународног фонда, или како већ правилно пише, док ни на једној табли нисам видео да тако нешто пише за братску нам Русију). Особи са IQ-ом као твојим ће и ово бити довољно. Ако сам се заје*ао у прорачуну, јави ми па ћу да ти испишем и гомилу других ствари.
Поздрав и уживај!