psihologija snova

Bojana Vujovic

Početnik
Poruka
1
hej drugari,
treba mi mala pomoc..
dakle, radim neko istrazivanje iz predmeta psihologija snova na fakultetu, a zadatak mi je da izanaliziram nekoliko snova iz nekoliko filmova..
moj problem jer sto uopste ne mogu da se setim ni jednog sna ni u jednom snu, pa ako nekome padne na pamet neki film, tj. san iz nekog filma, nek priskoci u pomoc... hvala :)

.. ili san iz neke knjige..

Negde tamo 97 na godisnjem odmoru desio mi se kvar na renou 4 , naime jedan trougao na limariji koji vezuje vesanje sa torzionim sistemom i amortizerima je istruleo i ceo zadnji trap je setao levo desno kao na ledu . U jednom momentu sam hteo da se prevrnem ali sam uspeo da smirim auto i nasatavim voznju do crne gore cak sam i navikao na te uslove i nista nisam posebno primecivao osim pomalo struganja tocka na levoj strani
Posle 7 dana pri kraju odmora poceo sam da bivam nervozan i uznemiren pogotovo posle neprijatnih snova koje ja u nacelu nemam u konsultacije sa ljudima u okruzenju ni ja sam ne znam kako sam dosao do auta pregledao ga i naposletku shvatio o cemu se tu radi i otisao kod majstora neki gospodin Majo blizu granice sa Hrvatskom. Da sam krenuo nazad u takvom stanju tragedija bi bila neizbezna jer je bakarno crevo za kocnicu vec bilo solidno osteceno bilo je pitanje sati da ga tocak skroz odere .
Ja verujem u snove ovaj san mi je spasio porodicu i hvala Bogu da me je sacuvao i ovom prilikom zelim da se zahvalimi majstoru Maju ako je slucajno ovo procita neka mi se javi !

Ako si voljna da proširiš granice uobičajenog tumačenja snova mogao bih ti preusmeriti, na tvoj lični mail, elektronski časopis, "Spiritual Wisdom Journal," kojeg tromesečno izdaje Eckankar. U poslednjem broju možeš otkriti bar jednu interesantnu priču. (Možeš pogledati i prethodne brojeve.) Šta više, možeš naučiti i nešto više o tzv. Budnim snovima. Pogledaj donji link:

http://www.scribd.com/doc/35215850/KLJU%C4%8C-%C5%BDIVOTA

Poslednja izmena:
hej drugari,
treba mi mala pomoc..
dakle, radim neko istrazivanje iz predmeta psihologija snova na fakultetu, a zadatak mi je da izanaliziram nekoliko snova iz nekoliko filmova..
moj problem jer sto uopste ne mogu da se setim ni jednog sna ni u jednom snu, pa ako nekome padne na pamet neki film, tj. san iz nekog filma, nek priskoci u pomoc... hvala :)

.. ili san iz neke knjige..

Imas Jungovu knjigu...Psihologija i alhemija...sa primerima snova i tumacenjima...evo link ...http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Carl-Jung-Psihologija-i-alkemija_524/ Odlicna knjiga...
Srecno :)

Back