InternetExplorer
Domaćin
- Poruka
- 3.623
Al si opasan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Često ideološki obojan.Zbog nedostatka fizzicke komunikacije razlikuju se copori u fizickom i virtualnom svetu, jer pored evidentne slicnosti, postoji dodatni element prostorne udaljenosti i fizicke zasticenosti, bilo kao sigurnosti doma svoga ili kroz diskretni prozor.
Kako izgleda copor na razlicitim internet mrezama?
Copor za razliku od stada ima zajednicki imenitelj u nasilju tako da je ideologija najbolje opravdanje. Kao sto znamo ovoga nije postedjena ni religija koja ima svoje copore moralista gde su cesto uvuceni i pastiri....Često ideološki obojan.
Ne znam koliko je uvek slučaj da (čopor) opravdanje nalazi u za.jebanciji. Mnogo češće srećem čopore kojima je opravdanje (ili, bolje zvuči: izgovor) kakva skroz "ozbiljna" teorija, ideja - odnosno ideologija. Mislim, oni je smatraju ozbiljnom.Copor za razliku od stada ima zajednicki imenitelj u nasilju tako da je ideologija najbolje opravdanje. Kao sto znamo ovoga nije postedjena ni religija koja ima svoje copore moralista gde su cesto uvuceni i pastiri....
Da bi neko bio clan copora na netu, dovoljno je da prati postove postojeceg copora i da nalazi opravdanje u "zajebanciji", pri cemu su smernice vrlo bitne, kao i ograde....
Oni se i ne trude da izmisle toplu vodu, oni svoje ciljeve sprovode po utvrdjenim ( uspesnim) nacinima....nasiljem i stvaranjem straha....terorom...ta psihologija je patoloska tipa " ko nije s nama on je protiv nas i dozvoljena su sva sredstva"....Ne znam koliko je uvek slučaj da (čopor) opravdanje nalazi u za.jebanciji. Mnogo češće srećem čopore kojima je opravdanje (ili, bolje zvuči: izgovor) kakva skroz "ozbiljna" teorija, ideja - odnosno ideologija. Mislim, oni je smatraju ozbiljnom.
Čopor trolova lakše izignorišeš, upravo zato što je trolovanje budalaština kojom moraš biti ekstremno dokon u životu da bi se istom bavio. Čopor koji veruje da je pravoveran i da je u pravovernoj hajci na nevernike, heretike i "opasne" elemente društva, mnogo je ozbiljniji, jer može ozbiljnu štetu da napravi, i pojedincu i društvu u celini.
Ono što ne razumeju, to je da nisu izmislili toplu vodu. Lov na veštice odavno nije nova ideja, a to je jedino što oni, u stvari rade: love veštice, i slede svoje Witchfinder Generale, taman isto kao i u ono retrogradno doba protiv kojeg se, KAO, bore. Sve je to ista žgadija.
Klanovi su svuda po internetu gde god se razmenjuju misljenja neko svoje proteruje udruzivanjem sa istomisljenicima ili sa mediokritetima ili sa placenim trolovima i ostalim prevarantima... sve je zbog para i uticaja....Klanovi se valjaju na zenama i na ljisu. Minga vrti gde burgija nece.
MA zenetine vole da se udruzuju u nameri da nas upropaste.Klanovi se valjaju na zenama i na ljisu. Minga vrti gde burgija nece.
Kojih para, sve te je.blo?sve je zbog para i uticaja....
Koji?Evo ovaj je zaduzen i placen da komentarise psihologiju
Tačno. Pogotovo poslednja rečenica, u kojoj kažeš da članovi čopora često nisu ni svesni da pripadaju čoporu - ja bih još jedino dodala da ih većina uopšte nije svesna, i čak će se najsrčanije braniti od same ideje o tome.Oni se i ne trude da izmisle toplu vodu, oni svoje ciljeve sprovode po utvrdjenim ( uspesnim) nacinima....nasiljem i stvaranjem straha....terorom...ta psihologija je patoloska tipa " ko nije s nama on je protiv nas i dozvoljena su sva sredstva"....
U civilizovanom okruzenju clanovi copora su uvek likovi deformisane psihe koji su stalno u ratu protiv onih koji ne misle i ne delaju u korist copora. Cesto zamisljaju da su slobodni strelci nesvesni da je copor usmeren prema cilju neke grupacije...