gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Da cujem vase misljenje o njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bogat onaj koji puno ima nego onaj kome malo treba !![]()
Nece da bidne ! Nisam jos sreo ni jednog bogatog koji je rekao da je zaradio dovoljno i da ce stati , a upoznao sam ih dosta .Ne, taj je samo skroman...![]()
Nece da bidne ! Nisam jos sreo ni jednog bogatog koji je rekao da je zaradio dovoljno i da ce stati , a upoznao sam ih dosta .
Razgovarao sam sa jednim bogatim koji je malo vise popio . Onako pod gasom me zapita da li znam koja je najjaca droga .
Pojma nemam o drogama i nisam znao sta da mu odgovorim . Njegov odgovor je bio : " NOVAC " !
Nisam jos sreo ni jednog bogatog koji je rekao da je zaradio dovoljno i da ce stati ,
Najbolje što sam pročitala u vezi novca je rekao Toma Fila. Pitao je nekog svog druga koliko je zaradio novca u životu i ovaj je npr. rekao da ima ušteđevinu od sto hiljada evra, a Toma mu kaže- Ne pitam te šta si uštedeo, jer to nije tvoj novac..to će neko drugi da troši. Pitam te koliko si zaradio i potrošio na sebe. To je tvoj novac
Sva ta opsesija novcem radi novca nikada mi nije bila jasna . Od Baje Patka, Molijerovog Tvrdice, Kir Janje, Gospođice ...
Ja lično nikad nisam uspela da dobro baratam novcem, jednostavno ne umemI prihvatila sam da je to tako..
Generalno ljudima ne treba puno da zadovolje bazichne potrebe materijalno.
A sta neke gura da zaradjuju milione I avione je drugo pitanje.
Hedonizam, zelja da se ima moc, status, ego trip.
Na kraju je to gubljenje vremena I glupost-zivot ti prodje u stalnom grabezu a prava moc nikada nije u posedovanju.
Da ne spominjemo da ako nisi po nechemu poseban I izuzetan (a takvih je malo) zarada velikog novca uvek za sobom vuche neke muljaze I kvarljiv moral, slab karakter.Jer takav je svet u kome zivimo.
Nije bogat onaj koji puno ima nego onaj kome malo treba !![]()