PSIHOLOGIJA AVATARA

da da da.....psiiiiihoooolooooogijaaaa......to je tako bitno i mi smo sada tako radoznali....i reci mi shta su ti roditelji radili....i otqd ti takava avatar....shta vidish na slici?.....el imash problem sa autoritetom?.....

a mene a mene a mene?,.....ko tje mene./.....jesam li izgubljen?/....ugushen?.....el sam mizantrop?.....folirant?....ja imam avatar i ja imam avatar i moj avatar je bash onako jak i upechatljiv i potrudio sam se i slikatju sise svoje da svi pomisle kako sam sisat i kako sam ugrozhen....i ako slikam majq dal sam edip?.....dajte mi sud/.....meni tako treba da mi drugi ukazhu i da mi pokazhu i da ne greshim vishe da se uklopim i da me razumeju...i da vodim prazne priche da nagadjam i naglabam i da budem privlachan kolko mogu biti da stavim ovo ili ono za tu ili tamo

AntunTun:
a mene a mene a mene?,.....ko tje mene./.....jesam li izgubljen?/....ugushen?.....el sam mizantrop?.....folirant?....ja imam avatar i ja imam avatar i moj avatar je bash onako jak i upechatljiv i potrudio sam se i slikatju sise svoje da svi pomisle kako sam sisat i kako sam ugrozhen....i ako slikam majq dal sam edip?.....dajte mi sud/.....meni tako treba da mi drugi ukazhu i da mi pokazhu i da ne greshim vishe da se uklopim i da me razumeju...i da vodim prazne priche da nagadjam i naglabam i da budem privlachan kolko mogu biti da stavim ovo ili ono za tu ili tamo

Vidis da vristis. :lol:
I ne mudroseraj preterano! :-P

i ja sam divlja....i bio sam zhensko ali sam se predomislio jer ne volim paru a pegle su tako teshke.....shto svi komentarishu zhene i zhene muzhkarce i jel inspirion mushko il kao imash a nemash shta da kazhesh jer kao inspiracija ti je umrla jer si chuo da neko ko ne misli da mozhesh da pretpostavish ko je pa kao chika te i naziva pogrdnim imenima a ti stojish iza ograde i kao palzish mu se a on te gleda u fazonu ma izatji tjesh ti odatle pa tju imati svojih pet minuta

Back