Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitam se da li je sve prevara. Recimo slušao sam Velju Abramovića koji nije prevarant kako je svojevremeno doživeo tako nešto gde je spontano pisao celu noć a da ujutru nije imao pojma šta je radio. Kaže da je tada doživeo metanoju ( promenu ličnosti ).Prevara,ima brdo tih i takvih polutalentovanih pisaca koji bi na taj nacin da dodju do neke slave...
zar nije svaki veliki umetnik takav kanal?Postoji više oblika
Kad neko,često nevoljno bude izabran od određenog entiteta kao kanal i kad je neko u povišenom stanju svesti pa direktno prima poruke sa astrala ( Frater Perdurabo je tako uz pomoć Aivaza napisao Knjigu Zakona), taj oblik je vrlo redak a da nije posledica poremećene psihe
u neku ruku jeste ali ovde se konkretno misli na fenomen automatskog pisanja gde individuu "zaposeda" duh preminulog umetnika koji na taj način završava nedovršena delazar nije svaki veliki umetnik takav kanal?
Mocart je primer onog o čemu je Marlon pisaoOd tih velikih umetnika mi prvi pada na um Mocart koji je čuo muziku u glavi ali ne bih njega nazvao automatskim pisačem. Mislim na one koji dok pišu izgube svoje ja i ne znaju šta rade.
kao prvo tesko da te iko moze zaposednuti ako nisi podlozan i ako nisi sirom otvoren ka toj vrsti potcinjenosti...u neku ruku jeste ali ovde se konkretno misli na fenomen automatskog pisanja gde individuu "zaposeda" duh preminulog umetnika koji na taj način završava nedovršena dela
U povišeno stanje svesti može svako ući
Voljno je vrlo teško uz mnogo vežbe i rada na sebi ali je i sigurno jer osoba tačno zna u šta se upušta
Nevoljno se dešava ljudima spontano i najčešće ne mogu da se snađu u tome
Naša psiha je uslovljena klasičnom percepcijom 5 čula i ovakvi "izleti" mogu dovesti do pucanja