PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE I SEKS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Evropenda

Domaćin
Banovan
Poruka
4.980
Mislim da je ovo dobra tema i da valja popričati o tome koju reč.

Jeste li koristili psihoaktivne supstance tokom seksa i koje?

Marihuana je lepa dosta jer povećava osećaj i baš je lepo i dok se ljubite i dok bludničite. Baš je predivno.

Takođe vino je dobro i produžava odnos. Vino i inače važi za piće ljubavnika, to nije neka novost i ljudi odavno znaju za to.

Trodoni su isto dobri tokom seksa, možeš da biješ celu noć, bukvalno celu noć. Treba ti dosta vremena da bi svršio, a i ne umaraš se uopšte nimalo. To je dobro za pravi maratonski seks, napravi se pauza ponekad od 15 minuta za neku cigaretu i maženje pa se nastavi dalje.

Ako neka želi da proba može da se javi, samo mora baš da bude baš zgodna i jebozovna pošto sam trenutno zaljubljen i zato sam podigao kriterijume visoko u nebo. :lol:

Osoba koja mora da keca uz psihoaktivne supstance nema pojma kako se to radi niti zan da zadovolji zenu....

Pričamo uopšteno blento. Kao što gudrovina i alkohol poboljšavaju i komunikaciju tako su dobre i za druge stvari. Dobre su naprimer i za kreativnost ko se bavi nekom vrstom umetnosti a imaju hiljadu drugih primena.

Čim ti koristiš izraz kecanje to dovoljno govori o tvojim performansama. :lol:

Pričamo uopšteno blento. Kao što gudrovina i alkohol poboljšavaju i komunikaciju tako su dobre i za druge stvari. Dobre su naprimer i za kreativnost ko se bavi nekom vrstom umetnosti a imaju hiljadu drugih primena.

Čim ti koristiš izraz kecanje to dovoljno govori o tvojim performansama. :lol:

Cim ti koristis slang sa ulice govor o tome da nemas pojma. Tako da sto nisi napisao varim ili neke druge gluposti. Da marihuana povecama komunikaciju, lol... Nemas dete ti pojma o cemuj pricas a mogu da se kladim i da si nevinasce....

Trodoni mogu da te syebu jer su slicni kao Herion

Znam lika koji je smrsao kao cackalica za 1g od trodona i propao skroz

Ne koristim drogu u sexu jer imam lepsi osecaj i bolje fantazije strejt i duze mogu - droga smara

Bash lepa tema - narkomanija i nikome ne smeta :heart:

Droga je lazan privid za zadovoljstvo koji traje samo toliko dok droga deluje a nakon toga STOnD dok ne uzme novu kolicinu :bljak:

I mislim da takve osobe su nesposobne za sex bez droge - i nisu napaljeni prirodno nego samo pod stimulacijom aka drogom :mrgreen:

Sto govori o njima koliko su veliki yebaci i Loveri :lol:

Mislim da je ovo dobra tema i da valja popričati o tome koju reč.

Jeste li koristili psihoaktivne supstance tokom seksa i koje?

Marihuana je lepa dosta jer povećava osećaj i baš je lepo i dok se ljubite i dok bludničite. Baš je predivno.

Takođe vino je dobro i produžava odnos. Vino i inače važi za piće ljubavnika, to nije neka novost i ljudi odavno znaju za to.

Trodoni su isto dobri tokom seksa, možeš da biješ celu noć, bukvalno celu noć. Treba ti dosta vremena da bi svršio, a i ne umaraš se uopšte nimalo. To je dobro za pravi maratonski seks, napravi se pauza ponekad od 15 minuta za neku cigaretu i maženje pa se nastavi dalje.

Ako neka želi da proba može da se javi, samo mora baš da bude baš zgodna i jebozovna pošto sam trenutno zaljubljen i zato sam podigao kriterijume visoko u nebo. :lol:

Da li si ti svestan o čemu pišeš i pitam se da li su ovi svesni šta ti dozvoljavaju da pišeš...................

To je tako samo na filmovima
cenim da ona osoba koja je iznaduvana,izdrogirana,pijana ili pod dejstvom
nekih drugih opijata pre svega ne zna za sebe a kamoli da je i imala sex ili uzivala u njemu..
tako da, manite se ovakvih razmisljanja i uzivajte u prirodnom i normalnom sexu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back