Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ljudi ja mu verujem , sto se tice narkotika ovi iz LDP-a su eksperti. Ako njima ne verujem kome cu , policija drogira kucice da bi sa njima trazila drogu .
Ljudi ja mu verujem , sto se tice narkotika ovi iz LDP-a su eksperti. Ako njima ne verujem kome cu , policija drogira kucice da bi sa njima trazila drogu .
Nisam mislio nista lose o kucicima mislio sam zasto konkretno verujem Ivanu015 i LDP-ovcima kad okarakterisu nekog kao narkomana u ovom slucaju Kostunicu. "Policija drogira kucice da bi ovi mogli da pronalaze istu." Hemiska reakcija kod kucica i kod LDP-ovaca je ista , zato im verujem.
S obzirom na mali broj visoko obrazovanih, taj psiho test bi proshlo 5% gradjana, a u tom slucaju pobeda je na strani onih stranaka koji se zalazu za elitisticko vodjene drzavnih institucija.
Shto i nije tako loshe.
Dakle, najpametniji biraju, a mi ostali posredstvom civilne kontrole vlasti, brinemo da se u njihove redove ne uvuce neko manje inteligentan..