hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.252
WithdrawnWater:Sve sto opisujes ukazuje da se u tvojoj terapiji (prethodnoj) desilo nesto jako vazno, a da si ti, umesto da ostanes i razumes sta se dogodilo, pomegla glavom bez obzira. Moje je nagadjanje da ce ti se isto dogoditi i u sadasnjoj terapiji ukoliko dodirnes iste nesvesne sadrzaje i potencijalne konflikte, a da se isto tako (na razlicite nacine mozda) ponasas i u privatnom zivotu, mada to uopste i ne prepoznajes.
pretpostavljam ali en umem da prepoznam, mada mi je bilo laknulo kada sam se resila izvesnih lekova, ma koliko mi povremeno dobra donosili, takodje su me i pritiskali :I ali ok i o tome se moze dogovoriti. plasi me sto sam trpela neke negativne posledice lekova vise meseci a nisam ni pomisljala da je od toga. stalno sam se pitala kako je moguce kad neki ljudi piju mnogo vise nego ja i zive, ail meni je to smetalo. i sto je najcudnije ne konstantno nego povremeno ali bas dosta. doduse ne svi lekovi.
u stvari kad je pocelo nesto da se desava u emotivnom zivotu prekinula sam. da li je bolje vratiti se prvom terapeutu ili pokusati sa sadasnjim
takodje me zanima zasto neko moze da bude trajno oslobodjen od vojske, na osnovu psihologije... tj testova.. koji to poremecaj moze dab ude.
ali opet, za sad spavam, ne znam ko je zasluzan za to