Psihijatar...

Unreal:
Da li postoje psihijatri sa kojima moze da se dopisuje putem neta? Bukvalno da imate terapije tim putem…

Tesko mi je, i toliko mi je muka od svega da i ne znam zapravo sta mi je. Nemoguce da je ovo sve od zivota. Ne pomisljam na samoubistvo, ali sam izgubila volju za zivotom. Nista me ne interesuje, nista me ne privlaci. Gde god se okrenem, svuda su prepreke koje ne mogu da savladam. Ne mogu da idem kod psihijatra, psihologa ili sta li vec, jer ne mogu da pricam o sebi. Ne zelim da me neko gleda kako se ponizavam dok pricam svoje slabosti.

A ne zelim ni lekove. Sta da me pokrene? Stvari koje su mi nekada znacile, sada su izgubile svoj smisao. Ne znam zasto. Cini mi se da sam ovo zaista, prava ja, i to me uzasava. Dosada sam stalno vesto bila ono sto su drugi zeleli da budem… A mozda ja samo previse lupam?! Ne znam sta da radim. Ali, kljucno je pitanje sa pocetka…

Hvala

Tebi treba psiholog ili psihoanalitichar..
Psihijatar ce ti samo reci koje tablete da pijesh.

shta se bre ti zalish, ti bar imash pravi problem
ono...muchenica si
pametna si vredna a sve radis pomazes, imas razlog da se zalis imas opravdanja

a ja nemam ja sve imam ne dira me niko, imam sve delove tela, i zivim u cnetru grada. mogu da studiram. brat mi je stariji samo 5 godina. dobicu i parche kuce.

i kome je sadbolje, pa tebi naravno. ti imash opravadnje za kukanje. ja ni necu da kukam jer me uvek pokopaju.

nadji neki cilj ebiga potreban ti je cilj !

WithdrawnWater:
Za BroNazepaN!! :D :D Carobni stapic je strava stvar - e kad bi neko mogo carobnim stapicem da se pobrine za moje zube! :cry:

na zalost, ja ga redovno kod kuce zaboravim...:(

a "broNazepaN" je super, moja zaova je ginula od onih sto traze "male zute", "malko vece i okruglije roze", itd. :).

pisem limunom po papiru, zapalite papir ;)

si zadovoljna izgledom svojim? drmni malo nestho promeni...to ume dosta da pomogne...zezaj se.....ne treba ti mnogo za to ako zaradjujesh ok je
..ebiga niko te ne sprecva da tiho odesh iz kuce i zivis svoj zhivot

Back