Psihići-Fariseji

nebitna sam

Obećava
Poruka
58
Jedno pitanje za vas-Dal postoji pećina na ovom svetu gde ćete moći da se sakrijete?A hajka na vas će trajati izmedju 20-30 godina i to ne obična hajka.Od najvećih vlasnika i naredbodavaca farmacije do najsitnijeg sledbenika koji nudi lekiće......Nadam se da imate svemirski brod ili barem neki lekić kojim ćete ga zamisliti

Jedno pitanje za vas-Dal postoji pećina na ovom svetu gde ćete moći da se sakrijete?A hajka na vas će trajati izmedju 20-30 godina i to ne obična hajka.Od najvećih vlasnika i naredbodavaca farmacije do najsitnijeg sledbenika koji nudi lekiće......Nadam se da imate svemirski brod ili barem neki lekić kojim ćete ga zamisliti

oces nesto da kazes o sebi na umetnicki nacin?

oces nesto da kazes o sebi na umetnicki nacin?

Pa volim cvece. Nego znacete zasto su vasi preci nazvali novotarije koje se odmah uzimaju za istinu nauka. Celom svetu ce to biti nauk. Jer nauka ne postoji,postoji samo poduka.a da poducis nekoga treba da se hvatas za poznato.a kako ce se u skorijoj buducnosti zvati grana poznatog za dusu Priroda.jezicki filozofi koje nemate ce vam to raspetljavati.jel samo malo pronicljivom coveku je dovoljno pri upisu na fakultet da vidi prirodu licnosti koje neka grana privlaci.

darling, nauchi da se izrazavas bolje pred ovim svetom ako hoces da se sigras. ne ide to tako, ljudi te ne razumeju iako ti razumes njih

postoji i samo ja znam za nju. oko nje rastu biljke kojima ni jedna tableta nije dorasla. i tako....

Back