PSI NAPADAJU...

Ima vlasnika pasa (muzjaka), koji psa izvedu napolje da tamo potrazi zenku (napustenu, naravno) i eto nam belaja. Vlasnik se oslobodio potomstva, zadovoljava potrebe svog psa, a kuja i oni koji brinu o slicnima neka razmisljaju sta ce...

Pretpostavljam da ima i slicnih vlasnika macaka koji svoje muzjake nece da sterilisu, a mozda, ce im priustiti seksualno zadovoljstvo i stvaranje potomstva na tudj racun :confused:.

Vidjala sam takve ljude ali veruj mi i da ne dozvole svojim psima da se pare nista time nisu uradili jer na ulici ima koliko hoces muzjaka koji nisu sterilisani. Dovoljan je samo jedan ne sterilisan muzjak pa da se dobije gomilu kuca, a takav se uvek nadje na ulici. Pre tri godine jedna zenka u parkicu kod moje drugarice je usla u teranje, i covek koji ima mesanca, istina prilicno lepog, ga je doveo kod nje da se pas zabavi, jelte.:roll: U svakom slucaju ja sam htela da ga zadavim, ali i da ga nije pustio da se pari sa njom nista ne bi promenio jer su se odnekud stvorila dva muzjaka koji su, po izgledu bi se reklo, bas klasicni ulicni psi, plasili su se ljudi, totalno divlji, i na kraju su svi stenci izgledali isto kao jedan od njih dvojice. Tako da shvatas sta hocu da ti kazem...:(

Gledao sam danas na b92 valjda emisiju o machkama. Tu su dizali machku u nebesa (:lol:) nebitno, snimili su neki park u kome se nalazi na desetine napushtenih machaka koje se konstantno razmnozhavaju i ugrozhavaju ptice koje se tu odmaraju posle dugog leta......
To je na Floridi.
Tako da nije ovo problem samo kod nas.

Pa i mi cica - mace moramo malo brke da omastimo :lol:. Kontrola razmnozavanja... :roll:

Pronaci cu negde tekst o patkama (guskama :think:) koje su se toliko nagomilale u nekom gradu Amerike da su gradjani, otprilike, morali da gledaju u bob kada i gde mogu da prodju, a da ih ove ne cape :hahaha:. Ima jos takvih slucajeva samo se treba setiti :roll:.

Back