Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.473
Dobra je tema, koja sa svojim naslovom govori suprotno, da su Milivojevićevi koljači pasa deo vladajuće stranke, a ne mafijaškog sistema DS...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Država ima i obavezu da skloni nasilnika od žene i djece. Valjda su oni veća opasnost za društvo.Nikako.
Uzgoj pasa nije kažnjiva delatnost.
Ne možeš da sprečiš ljude ni ženu i decu da izbace na ulicu, a kamo li kuče.
To je tužno, ali je tako.
Ovde je reč o tome da država ima obavezu da skloni opasnost od ljudi.
Psi lutalice jesu opasnost.
I da kavu glupost si lupio. Poredjenje, ako bi najradije proterao vuciceve glasace, a ima ih mnogo vise nego lovaca(skoro 30 pisto celokupne Srbije) i tebi razum kaze da smo mi inteligentna nacija? Nacija koja 15god. bira apsolutno ovog morona na celu ne moze biti pametna. Uz duzno pistovanje normalnih i pametnih kojih ima dosta. Na zalost, uvek nas pobedi "krezuba" i primitivna Srbija. Srbija je najlepsa zemlja, sa najlepsom Istorijom.Ti imas bas veliku mrznju ka Srbiji i ka Srbima. I to je tvoj problem, nevazno da li si stvarno Srbin ili neki od susednih naroda. Pa tako su srpski lovci psiho alkosi ali u drugim drzavama je "sigurno drugacije". Kako pouzdano znas? Na osnovu licnog poznavanja 525 lovaca da je svih 80 hiljada u tom psihickom stanju a takodje pouzdano znas , a da se nisi makao iz svoje vukoye.bi.je da su u drugim drzavama lovci "sigurno drugaciji". Smelo, bas smelo zakljucivanje.
Ne znam zasto se onda mucis da pises na srpskom sajtu, medju Srbima ako ti Srbi kao takvi toliko smetaju? Normalno je da ukazes na mane ali da budes toliko ogorcen samo govori o tebi.
Jesu.Država ima i obavezu da skloni nasilnika od žene i djece. Valjda su oni veća opasnost za društvo.
Kada pogledam slike, a isam sam bio u nekim metropolama( Barselona, Bec, Istanbul, Atina) i vidim kako ulicni psi imaju kucice, posude sa vodom i ljudi se brinu o njima, a ovde bi ih svaki drugi zaklao i upalio. Zapitajte se, sto smo tu gde jesmo. Naravno i kid nas ima dosta normalnih koji ih hrane, udomljavaju i pomazu. Posledice 90ih su jos kod nekih ljudi.Lično sam vlasnik psa i član kinološkog društva.
Jedini način da se reši problem pasa lutalica, a da ne budu upucani nažalost jeste zatvaranje u azile.
Delimično te azile treba da finansira lokalna vlast, a delimično lokalna lovačka i kinološka društva.
Jednostavno, psi lutalice jesu opasnost i za ljude i za druge životinje.
Šomi stalno kontriraš?Jesu.
Treba ih sterilisati i čipovati ako počnu da napadaju decu i bakice na ulici
Nikako.
Uzgoj pasa nije kažnjiva delatnost.
Ne možeš da sprečiš ljude ni ženu i decu da izbace na ulicu, a kamo li kuče.
To je tužno, ali je tako.
Ovde je reč o tome da država ima obavezu da skloni opasnost od ljudi.
Psi lutalice jesu opasnost.