Psi i muzika :)

• Začetnik teme Začetnik teme Tinar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам чула да пас кад завија док музика свира може да значи и да му смета па самим завијањем негодује. Не знам, мени бре неприродно да свом псу и мачки пуштам музику.

Ја сам чула да пас кад завија док музика свира може да значи и да му смета па самим завијањем негодује. Не знам, мени бре неприродно да свом псу и мачки пуштам музику.

ali ako ja pustim muziku da slusam dok je recimo i moj mačak u kući, a većinom je u kući, kako se zna kome sam ja pustio muziku. Meni il njemu.

Ма то је, Пајче, ок, видим да се не буне, али да им нешто посебно пуштам, не! Има људи који, рецимо, намерно свирају мелодику или хармонику псу на уво да би овај завијао.

Logično. A mom Gizmu je omiljena pesma Teritorial pissings od Nirvane, redovno to primenjuje u šetnji, sinoć je proterao jednog avlijanera nazad u njegovu ulicu i zapiški banderu do koje ga "pušta" da dođe! :hahaha: Šalim se, ne reaguje na muziku.

Back