Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moja Lea ne voli narodnjake, a ponekad voli da joj pustam Rasmus, prija joj!
Salim se!
Generalno, mogu psi da reaguju na odredjenu muziku zavijanjem, ali to retko koji pas!
Ја сам чула да пас кад завија док музика свира може да значи и да му смета па самим завијањем негодује. Не знам, мени бре неприродно да свом псу и мачки пуштам музику.
Ја сам чула да пас кад завија док музика свира може да значи и да му смета па самим завијањем негодује. Не знам, мени бре неприродно да свом псу и мачки пуштам музику.
Ма то је, Пајче, ок, видим да се не буне, али да им нешто посебно пуштам, не! Има људи који, рецимо, намерно свирају мелодику или хармонику псу на уво да би овај завијао.
Logično. A mom Gizmu je omiljena pesma Teritorial pissings od Nirvane, redovno to primenjuje u šetnji, sinoć je proterao jednog avlijanera nazad u njegovu ulicu i zapiški banderu do koje ga "pušta" da dođe! Šalim se, ne reaguje na muziku.