PSG: Poštovati LGBT prava svaki dan

Законодавац мора да дозволи лезбејкама и гејевима да склапају бракове, као и да усвајају децу, значи у свему да се изједначе са хетеросексуалним особама.
Из разлога што је наука непобитно доказала да хомосексулност није болест већ медицински феномен, препреке за горе наведено не постоје, осим религиозних, и то зато јер је црква измислила да је "мужеложништво" "ђавоља работа", иако у Јеванђелима о хомосексуалности нема ни речи.
Зашто спинујеш? Рачун у банци, лична документа, запослење...име и презиме?

Није болест. Наука, тачније хормонска истраживања, као и истраживања функција мозга, непобитно су указала да се код хомосексуалних особа не ради о болести, већ о медицинском феномену. Хомосексуалац односно лезбејка се рађа, те хомосексуална особа једино може да се опредељује да ли ће своју хомосексуалност да скрива или не.

.

А шта каже наука за педофиле?

Јел и њима хормони фурају на погрешну страну?

Мислим, да се не огрешимо о људе, греота је ...

.

Ta deca bi po skolama bila maltretirana u Srbiji, ko da nije dovoljno sto vec postoje deca koja se maltretiraju zbog izgleda, ponasanja i materijalnog statusa pa treba jos dece unesreciti. To usvajanje je moguce samo u zapadnim drustvima.
У прво време - вероватно да.
Шта ћеш јбга ништа није идеално. Када сам ја био клинац, деца разведених родитеља су у школи пролазила кроз неку врсту благе стигматизације, не у фазону да их неко физички малтретира али деца итекако знају да и без физичког малтретирања буду зла према другој деци. Међутим, касније се то изгубило како је по школама бивало све више деце разведених родитеља.
Тако ће у будућности бити и са децом којима су родитељи истог пола. Временом се на то више неће нико ни обазирати. А иначе да те обевестим - Србија припада западној, а не источњачкој културној сфери. Србљи су и извели Националну револуцију и у 19.веку постали држава, прво кнежевина а онда краљевина, да би се откачили од источњака, а следећи западне идеје проистекле из Француске буржоаске револуције. Тако да је код нас могуће све што је могуће и на северу Европе (или како би лепше рекли "на Западу").

Treba im dati sva prava koje imamo i mi,jedino što ne moramo je da ih volimo,poštujemo i da su nam simpatični.Ja ih i izbegavam-ne trebaju mi ni na forumu!
Šta mogu-imam i ja moja prava!:lol::mrgreen:

.

Која права?

Да они који се осећају као жене улазе у жански ВЦ?

То је баш згодно.

Ево, ја имам много сличности са лезбејкама.

Обожавам жене...

И сада стварно имам проблем идентитета.

Да ли сам хетеро или лезбејка?

Јер, ако пол не постоји и све је у хормонима, онда је све у изјашњавању.

ПС. ово што Саша Јанковић тражи око права на лична документа се односи на давање могућности да се пол у личним документима уписује по изјашњавању, а не по биологији.

.

Законодавац мора да дозволи лезбејкама и гејевима да склапају бракове, као и да усвајају децу, значи у свему да се изједначе са хетеросексуалним особама.
Из разлога што је наука непобитно доказала да хомосексулност није болест већ медицински феномен, препреке за горе наведено не постоје, осим религиозних, и то зато јер је црква измислила да је "мужеложништво" "ђавоља работа", иако у Јеванђелима о хомосексуалности нема ни речи.

Овакву будалаштину може да напише само неко ко никада није имао контакта са "медицинским феноменима" педерима и лезбосима... када би знао какав им је поремећај мозга у питању никада не би писао овакве глупости - ево једног примера... па нека сада комшија објасни КАКО ИЗАЋИ НА КРАЈ СА ОВОМ ПОРЕМЕЋЕНОМ БУДАЛОМ КОЈА СВАКИХ НЕКОЛИКО ГОДИНА ЖЕЛИ ПРОМЕНУ ПОЛА И УСПУТ "ЛГБТ-права" :lol::lol::lol:

Потрошио десетине хиљада евра да постане жена, па се предомислио

Објавио Cafe Del Montenegro - 14. маја 2018.

12_CATERS_MALE_TO_ADROGYNOUS_TO_FEMALE_MODEL_13-800x498.jpg

Амерички манекен Александер Вич (30) потрошио је 10.000 долара на ласерско уклањаје длачица и на хормонске таблете како би постао жена, а онда се предомислио.
Живио је као жена три године и носио име Ариа, али се у међувремену предомислио па сада жели поново да живи као мушкарац.:hahaha::hahaha::hahaha:
Неко вријеме је покушавао да буде и жена и мушкарац. Данас, ипак, тврди да је срећнији као мушкарац јер бити трансродна особа веома стресно.

Како каже, у данашњем друштву је скупо бити жена, а конкуренција је велика.
У њему се нешто преломило кад је прошле године у холивудском позоришту глумио трансродни лик који од жене постаје мушкарац. Тада је схватио како више не може живјети као Ариа и тада је одлучио да жели поново бити мушкарац.
“Ја не живим у кутији и не допуштам да ми родне норме налажу што да радим или ми не дају да пронађем своје мјесто под сунцем. Људи мисле да сам лажан и недосљедан, али ја сам заиста вјеровао како сам жена у мушком тијелу. Откад сам поново постао мушкарац, сви коментаришу моје велике груди, али лудачки радим склекове како бих их се ријешио”, испричао је за Daily Маил.

Признао је како се нада да ће пронаћи партнерку која ће разумјети и прихватити његову прошлост.
“Ако је она права, неће је бити брига. И даље имам неке женствене црте, немам длачице по тијелу, али тестостерон ће се побринути да оне поновно нарасту. Фокусиран сам на потпуну промјену код мушкарца, али требало ми је три године да постанем жена, па би било нереално очекивати да ћу сада успјети за шест месеци”, рекао је.

Не спинујем ја ништа него се ти фрљаш појмовима.

Itekako spinujes. Nije samo aristokratija (verovatno mislis na kraljevsku), tradicija u Srbiji, cak to i nije najupecatljivija karakteristika tradicije. Ima mnogo drugih pokazatelja tradicije a to su porodica i vaspitanje uglavnom patrijarthalno i svi obicaji i navike vezano za to, o veri da ne pisem.

A zašto se uvek sve globalizuje, ljudi kakvih ima među gej ljudima takvih ima i među strejt ljudima. Jedna gej osoba ne predstavlja sve ostale već sebe, to što je jedan strejt čovek lud ne znači i da su ostali. To što on ili ona radi nema veze sa ostalima, radi to u svoje ima i za sebe, šta sad sa tim imaju ostali gej ljudi. Kad god neko hoće da ponizi gej ljude sve ih stavi u jedan koš, kao svi su isti, e pa nisu.

Back