комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Nije bilo ni komunizma i nema ga ni danas.Samo neki lopovi koji pričaju priče.![]()
Комунизам је постојао у србијанским сељачким задругама у време док нам је Истамбул био главни град.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bilo ni komunizma i nema ga ni danas.Samo neki lopovi koji pričaju priče.![]()
силују нам децу п.едери и нико ништа да каже , нити да јавно осуди
Зашто спинујеш? Рачун у банци, лична документа, запослење...име и презиме?Законодавац мора да дозволи лезбејкама и гејевима да склапају бракове, као и да усвајају децу, значи у свему да се изједначе са хетеросексуалним особама.
Из разлога што је наука непобитно доказала да хомосексулност није болест већ медицински феномен, препреке за горе наведено не постоје, осим религиозних, и то зато јер је црква измислила да је "мужеложништво" "ђавоља работа", иако у Јеванђелима о хомосексуалности нема ни речи.
За време комунизма хомоскесуланост и изопаченост је била забрањена и тако је требало да остане .
на робију
Није болест. Наука, тачније хормонска истраживања, као и истраживања функција мозга, непобитно су указала да се код хомосексуалних особа не ради о болести, већ о медицинском феномену. Хомосексуалац односно лезбејка се рађа, те хомосексуална особа једино може да се опредељује да ли ће своју хомосексуалност да скрива или не.
У прво време - вероватно да.Ta deca bi po skolama bila maltretirana u Srbiji, ko da nije dovoljno sto vec postoje deca koja se maltretiraju zbog izgleda, ponasanja i materijalnog statusa pa treba jos dece unesreciti. To usvajanje je moguce samo u zapadnim drustvima.
Treba im dati sva prava koje imamo i mi,jedino što ne moramo je da ih volimo,poštujemo i da su nam simpatični.Ja ih i izbegavam-ne trebaju mi ni na forumu!
Šta mogu-imam i ja moja prava!![]()
Законодавац мора да дозволи лезбејкама и гејевима да склапају бракове, као и да усвајају децу, значи у свему да се изједначе са хетеросексуалним особама.
Из разлога што је наука непобитно доказала да хомосексулност није болест већ медицински феномен, препреке за горе наведено не постоје, осим религиозних, и то зато јер је црква измислила да је "мужеложништво" "ђавоља работа", иако у Јеванђелима о хомосексуалности нема ни речи.
Мито, признај да си у искушењу, и Комшија ће да те учлани у Квирију, он је тамо битна фаца...Признао је
Врло радо, али Мита је одавно у свету хомосексуалаца, преко посла..Мито, признај да си у искушењу, и Комшија ће да те учлани у Квирију, он је тамо битна фаца...![]()
Не спинујем ја ништа него се ти фрљаш појмовима.