PSG još jedna podvala režima?

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ludog Sergeja moze da glasa samo Srbijanka Turajlic (jbt...ona sigurno proklinje svoje ime, kao sto Biljana Srbljanovic proklinje svoje prezime). Cak ni ostali drugosrbijanci nece da glasaju Sergeja, vec onu UD koaliciju. Ostale glasove koje Sergej bude dobio (pored glasa Srbijanke Turajlic) bice oni koji i ne znaju ko sve izlazi na izbore i nista ne prate na tu temu, pa su eto, culi da Sergej izlazi na izbore.

Sergej bi Vucicu, uz Comicku i Canka bio idealna opozicija. Ali tesko da ce moci da ih uvede u parlament.

Sto se tice POKS-a, Zika Gojkovic je bio na listi SNS za izbore 2016. godine ,a deo funkcionera POKS su u vlasti.

POKS zvanicno nije deo vladajuce koalicije, ali u praksi jeste.

Propasce ispod cenzusa i PSG i POKS.
Videcemo. Mislim da imam neka iskustva sa izborima. PSG ulazi sigurno a POKS mi je interesantna ideja mada su novi,Nije tu bitan Zika Gojkovic koliko Matija Beckovic i Tanasije Uzunovic ,ugledni pesnik i glumac. Nekako mislim da bi mogli da imaju mesta u skupstini .Interesantno da se ne oglasava prestolonaslednik Aleksandar,pretpostavljam da bi on ovde trebalo da bude glavni protagonista i aminuje ovu stranku,

Videcemo. Mislim da imam neka iskustva sa izborima. PSG ulazi sigurno a POKS mi je interesantna ideja mada su novi,Nije tu bitan Zika Gojkovic koliko Matija Beckovic i Tanasije Uzunovic ,ugledni pesnik i glumac. Nekako mislim da bi mogli da imaju mesta u skupstini .Interesantno da se ne oglasava prestolonaslednik Aleksandar,pretpostavljam da bi on ovde trebalo da bude glavni protagonista i aminuje ovu stranku,
To nije tvoja objektivna procena nego prosto želja. Inače Sergej je titoista pa ako već ceniš POKS a u isto vreme i PSG čisto da znaš. :lol:

To nije tvoja objektivna procena nego prosto želja. Inače Sergej je titoista pa ako već ceniš POKS a u isto vreme i PSG čisto da znaš. :lol:
To je procena sportske kladionice. Nesto njima najvise verujem. Ako pogrese izgubice veliki novac . Evo kako se klade mozes da ulozis na vise ili manje pa ako pogodis zaradio si novac. Pored one 2 vladajuce stranke po kladionicama prolaze Sapic sa 4,25%,PSG sa 3,2% i SRS sa 3,1% ovaj POKS ima tek 1,45%. .

Ludog Sergeja moze da glasa samo Srbijanka Turajlic (jbt...ona sigurno proklinje svoje ime, kao sto Biljana Srbljanovic proklinje svoje prezime). Cak ni ostali drugosrbijanci nece da glasaju Sergeja, vec onu UD koaliciju. Ostale glasove koje Sergej bude dobio (pored glasa Srbijanke Turajlic) bice oni koji i ne znaju ko sve izlazi na izbore i nista ne prate na tu temu, pa su eto, culi da Sergej izlazi na izbore.

Sergej bi Vucicu, uz Comicku i Canka bio idealna opozicija. Ali tesko da ce moci da ih uvede u parlament.

Sto se tice POKS-a, Zika Gojkovic je bio na listi SNS za izbore 2016. godine ,a deo funkcionera POKS su u vlasti.

POKS zvanicno nije deo vladajuce koalicije, ali u praksi jeste.

Propasce ispod cenzusa i PSG i POKS.
Mnogo buke samo da bi se pokrali namešteni izbori.

To nije njegov posao .. prestonaslednik nema nists sa poltikom on je iznad toga i moze da se mesa samo kad politicari rade protiv interesa zwmlje ili van svojih ustavnih ovlastenja ..Naravno ako se uvede monarhija a to xemo morati bez njega

POKS se ne izjašnjava ko im je kandidat za kralja...
sudeći po tome ko im je napravio stranku ne bi me puno iznenadilo da kandidat bude Vučić...
i mali prestolonaslednik se prirprema za ulogu slikajući se sa žestokim momcima......

Glasajte za Kraljevinu, i izlazite na izbore samo u svojoj zupi. Posaljite jasnu eticku poruku da nema mjesta banditskoj demokratiji u Drzavi. Drzava pripada vojsci i Kralju, a u zupama se odvija drustveni zivot. Nemojte krast tudhje i nedajte da vam kradu vase. A vasa je samo organizacija drustvenog zivota u zupama.

Back