PRVOMAJSKO HAPŠENJE ZBOG PITANJA MINISTRU: Priveden aktivista Ne davimo Beograd

lepo je čuti da i monarhisti slave 1. maj, da ne kažemo ćetnici

nego, ovde u Beogradu samo geografske seljačine terale radnike da rade
nemoj skakati jer geografska seljačina širok pojam i ne odnosi se samo na odredjen primitivni deo Balkana

Nisam ni mislio da si iz nekog civilizovanog dela :D Oseti se ;)

Ovakvu ste veličinu našli da omalovažavate. A sad po onoj narodnoj "Svaki neprijatelj treba da zna da boli kada se ode na otok goli."

CV.jpg

Hebo vas taj radnik Goše , nije ni bio za bolje , 15 plata je dozvolio da mu neko bude dužan , i to privatnik , to se napušta radno mesto posle neisplaćivanja prve plate na vreme , od čega je on živeo tih 15 meseci?
I na kraju on se ubi umesto da je ubio direktora Goše.
konj neopevani.
Glupi idioti , mogla je cela proizvodnja goše da ode posle prve neisplaćene plate pa neka se hebe i privatnik kada nema koga da muze , e nne oni se ubijaju.
I šta je onaj postigao sa tim?
NIŠTA!!!
Našlo se par baraba da koriste njegovu smrt u političke svrhe.

Не знам "брате" ја када сам био мали када ти ставе лисице то се звало хапшење.

Stavljali su i meni lisice 2000. godine, zbog toga što sam nosio majicu sa pesnicom na kojoj je pisalo "Otpor", i to tri puta dnevno, pa se nije zvalo hapšenje nego privođenje. Svaki put kad me puste ja obučem novu majicu, iz inata, i opet me privedu... i tako sve do 5. oktobra 2000. Za hapšenje je potreban nalog od tužioca. To se za nošenje majice nije moglo dobiti. A i realno šta policijsku stoku zabole racku šta je neko obukao...

- - - - - - - - - -

Hebo vas taj radnik Goše , nije ni bio za bolje , 15 plata je dozvolio da mu neko bude dužan , i to privatnik , to se napušta radno mesto posle neisplaćivanja prve plate na vreme , od čega je on živeo tih 15 meseci?
konj neopevani.
Glupi idioti , mogla je cela proizvodnja goše da ode posle prve neisplaćene plate pa neka se hebe i privatnik kada nema koga da muze , e nne oni se ubijaju.
NIŠTA!!!

Sve si rekao...

konj neopevani.
NIŠTA!!!

Добра констатација....наиме сви они који су дигли руку на себе су КОЊИ, уместо да убију оне који су криви, по њима, за ситуацију у којој су се нашли....и била
би друга песма.

Ovakvu ste veličinu našli da omalovažavate. A sad po onoj narodnoj "Svaki neprijatelj treba da zna da boli kada se ode na otok goli."

Pogledajte prilog 489333
ko završi ove silne škole nema vremena za polaganje vozačkog.

molim dežurne iz mupa a koji prate temu da provere saobraćajnu dozvolu bivšeg šofera jorgovamke tabaković.

Noćas je treću gulio Jajcev, znači prvu smjenu guli...

Djemo je more bit ŠEF
ne radi ni na jedan komunistički i crkveni praznik

- - - - - - - - - -

Nisam ni mislio da si iz nekog civilizovanog dela :D Oseti se ;)

ajde ajde ne drami, cijelu noć si čuvao zgradu da je neko iz Federacije ne odnese
kolega došao na smjenu, odmori

Poslednja izmena od moderatora:

Pogledajte prilog 489333

Аааа, зато је мени 27E, популарни "Мирјевац", преко "репке" баш за отварање ове теме, написао "платићете за ово". Заиста, прозивати таквог великана радикалске мисли није у реду.

Poslednja izmena:
Noćas je treću gulio Jajcev, znači prvu smjenu guli...

Djemo je more bit ŠEF
ne radi ni na jedan komunistički i crkveni praznik

- - - - - - - - - -

ajde ajde ne drami, cijelu noć si čuvao zgradu da je neko iz Federacije ne odnese
kolega došao na smjenu, odmori

Otkud ti znaš šta sam ja radio? Možda mi se može da ostajem do kasno, šta je su tobom slaba prostata pa si do 4 budan? Oće to u godinama. A i mnogo čime si dokazao da dolaziš iz neke primitivne sredine, čitaj vukohebine.

Поставио сам и текст из Данаса. А овај из Курира сам поставио у уводном посту пре свега због фотке и видеа који може да се одгледа ако се кликне на линк.

И Данас је постао болестан у задње време. Рекламирају Би-Би-Си а цитирају Спутњика! :bljak:

Back